Zodii susţinute de sezonul Săgetătorului

astrosens Team | Dată: 24 noi, 17:34 | Categorie: Diverse
Zodii susţinute de sezonul Săgetătorului (sursa foto: Pixabay)
Zodii susţinute de sezonul Săgetătorului (sursa foto: Pixabay)

Sezonul Săgetătorului este puţin mai optimist faţă de perioada intensă a Scorpionului, iar curajul şi încrederea cresc simţitor, în special pentru câteva dintre semnele zodiacului, care vor avea parte de un boost de energie şi o tendinţă mai pronunţată de a se exprima.

BERBEC

Săgetătorul este un semn de foc destul de asemănător cu tine, aşa ca acest sezon te umple de îndrăzneală, încredere şi poftă de viaţă! Rezervă o excursie într-un loc în care nu ai fost niciodată. Dacă nu călătoreşti într-un alt oraș sau țară diferită, atunci încearcă acea cafenea drăguță nouă care s-a deschis în centrul orașului. Vin oameni noi și poţi avea experiențe noi și, deși nu este garantat că vor dura pentru totdeauna, ei promit să te învețe ceva nou despre lume și, mai important, despre tine.

GEMENI

Pentru zodia ta, sezonul Săgetător = sezonul de confort. Acest lucru se poate aplica, evident, vieții tale amoroase (este un moment destul de bun pentru a duce o relaţie la următorul nivel!), dar se poate manifesta și în alte tipuri de relaţii. De exemplu, un prieten devine cel mai bun prieten sau strângi mâna cu un nou partener de afaceri! Înțelegi modul în care cealaltă persoană din relațiile tale unu-la-unu influențează persoana care ești și invers. De asemenea, înveți cum să găsești echilibrul în relațiile tale.

LEU

Dragostea plutește în aer! Cea de-a cincea casă a hărţii tale, care guvernează romantismul, sexul și distracția, este luminată de Soare luna aceasta, așa că acest sezon Săgetător promite să fie unul palpitant! Ai tendința să aștepți ca potențialii parteneri să te abordeze! O lume cu totul nouă de experiențe te așteaptă, așa că pune-te acolo în faţă și oferă vieții tale amoroase strălucirea pe care o merită.

BALANŢĂ

O mulțime de conexiuni noi vin în calea ta, iar cea mai bună parte este că nu trebuie să faci prea multe pentru a le întâlni! Fie că este un nou prieten, un vecin care tocmai s-a mutat sau un văr pe care nu l-ai văzut de un deceniu, există o mulțime de oameni pe care ai ocazia să îi cunoști mai bine. De asemenea, ţi se prezintă o varietate de opinii, experiențe și locuri diferite, așa că profită de atmosfera super socială din această lună - vei fi surprins de cât de multe afli până la sfârșitul sezonului Săgetător!

SĂGETĂTOR

Sezonul Săgetător este (evident) totul despre tine! Gândește-te mult și bine la ceea ce vrei de la viața ta — vrei un job mai bun? O nouă relaţie? Faimă pe Social Media? Ce fel de obiective personale doreşti să atingi? Odată ce îți dai seama, te poţi implica şi poţi să mergi după ceea ce vrei. Lumea este locul tău de joacă acum, așa că nu pierde niciun moment!

VĂRSĂTOR

Dacă gaşca ta e prea mică, ai noroc – sezonul Săgetător 2021 înseamnă să faci noi conexiuni, să adaugi o mulțime de nume la lista ta de contacte și să dai vieții tale sociale o strălucire majoră! Nu numai că te simți mai expresiv, dar îți găsești prieteni care te însuflețesc și te plac aşa cum eşti – chiar și părțile din tine pe care le poți crede ciudate! S-ar putea să pierzi câțiva prieteni, dar prieteniile mai mari și mai bune care te așteaptă vor face ca totul să merite.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite