FURIE și FRUSTRARE: PATRU zodii AFECTATE de conjuncția MARTE-SATURN

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Pe 5 aprilie Marte, Micul Malefic (cel care reprezintă impulsivitatea, riscurile, separarea) și Saturn, Marele Malefic (care aduce întârzieri, blocaje, restricții și exigențe) se întâlnesc în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu anunță că efectele acestui eveniment își vor face simțită prezența de-a lungul câtorva zile). Toate planurile de viitor vor fi testate în această perioadă.

Ultima dată când s-a întâmplat conjuncția Marte-Saturn a fost pe 31 martie 2020 și ne amintim câte restricții și dificultăți au fost în acea perioadă.

Cele mai afectate zodii:

Taur / Ascendent în Taur

În carieră deviza ta va fi „tot răul spre bine”. Dacă lucrurile nu merg așa cum dorești, dacă unele proiecte ți-au fost blocate sau dacă șefii nu se țin de promisiuni, nu e chiar atât de grav, lucrurile se întâmplă exact așa cum trebuie să se întâmple.

Leu / Ascendent în Leu

Ar trebui să renunți la dorința ta puternică de a controla totul. Ce se poate întâmpla dacă lași frâiele din mână puțin? Ai tendința să fii foarte grăbit și ți se pare că cei din jurul tău, în special partenerul, nu țin pasul cu tine. Ai răbdare, nu trebuie să se întâmple totul aici și acum.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Nu poți să-i schimbi pe cei din familia ta și asta te umple de frustrări. Va trebui să îi accepți și făcând asta vei vedea că te vei simți mult mai liniștit. Nu toți oamenii au nevoie să fie salvați (de tine), binele pe care crezi că li-l faci s-ar putea ca lor să li se pară o povară.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Ești complet lipsit de răbdare, vrei mai mult, vrei mai repede, vrei ca totul să se întâmple acum. Însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar astrele s-ar putea să te lase să aștepți și să îți ofere mai puțin decât îți doreai. Însă toate se întâmplă cu un motiv.

SFAT:

acceptați că se întâmplă și aveți răbdare, toate la timpul lor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel