Zodiile care au LIBER la RĂSFĂŢ şi schimbări de look până pe 6 martie 2022

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Zodiile care au LIBER la RĂSFĂŢ şi schimbări de look până pe 6 martie 2022 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Zodiile care au LIBER la RĂSFĂŢ şi schimbări de look până pe 6 martie 2022 (sursa foto: Pixabay)

Venus este totul despre iubire, frumuseţe şi bani, iar toate aceste elemente se pot folosi şi pentru iubirea de sine prin schimbarea de look sau prin mici cheltuieli care ne fac fericiţi. Tranzitul lui Venus în Capricorn va dura până pe 6 martie 2022, iar tot felul în care ne vom arăta iubirea va fi mai practică decât de obicei, dar asta nu înseamnă că nu va fi la fel de plăcută. Iată zodiile care au 'liber la răsfăţ' în această perioadă şi care vor simţi să schimbe ceva în felul în care arată sau în stilul de viaţă în această perioadă:

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a 8-a. Cei care aveţi probleme în dormitor, le puteți rezolva până în primăvara anului viitor, dar trebuie discutate şi trebuie făcut ceva, nu doar discutate.

Iar, cu Venus în tranzit în casa a 8-a, trebuie să vă descoperiţi senzualitatea, indiferent de vârsta pe care o aveţi. Să vă îmbrăcaţi, să vă machiaţi, să vă prezentaţi într-un fel, să vă descoperiţi din toate punctele de vedere. Trebuie să faceţi asta. Dar ştiţi cum este? Să nu trataţi superficial.

O să descoperiţi, dacă munciţi şi îmbunătăţiţi partea aceea interioară, unde sunt foarte multe frici, temeri - ele sunt acolo în continuare, dar nu le mai folosiţi atât de mult dacă lucraţi cu voi până în martie la anul.

 

Leu / Ascendent în Leu

Venus tranzitează casa a 6-a. Cu cât sunteţi mai generoşi la locul de muncă, cu atât o să fiţi mai plăcut şi cu atât o să aveţi mai multe oportunităţi. Cu Venus în tranzit în casa a 6-a, dintr-o dată vă puteţi cumpăra animalul pe care vi-l doriţi. Este o casă a animalelor mici şi poate vreţi o pisicuţă, un căţel şi îl întâlniţi pe ăla pe care-l vreţi şi îl luaţi acasă.

Cu Venus în casa a 6-a trebuie să aveţi grijă şi la stilul de viaţă. Trebuie să vă găsiţi obiceiul care să vă încânte repetat, pentru că lui Venus în Capricorn îi plac lucrurile care durează şi se construiesc.

 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Venus tranzitează casa a 2-a. Când Venus tranzitează casa a 2-a, îi place să facă multe cheltuieli pe lucruri frumoase, artistice, pe chestii care vă bucură. Aşa că, sfatul astrelor pentru voi, până în martie, când luaţi salariul sau pensia, primul lucru pe care să îl faceţi e să vă luaţi vouă ceva: o cană, o geantă, pantaloni, orice. 

Şi faceţi asta până în martie pentru că pe urmă veţi avea o altă perspectivă asupra banilor. S-ar putea să îi atrageţi, să îi cheltuiţi altfel, să vă bucuraţi de viaţă. Deci, o să aveţi cheltuieli, dar aţi face bine să aveţi, în primul rând, o cheltuială pentru voi.

Şi începe o perioadă foarte bună pentru renegocierea salariului, pentru a primi bonusuri şi prime sau pentru a face o investiţie pe care o aşteptaţi de foarte mult timp.

 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Venus vă tranzitează semnul până în martie la anul. Ce înseamnă asta? O schimbare de look este prielnică. Puteţi testa. Sunteţi destul de clasici, de tradiţionalişti şi nu testaţi orice. Dar cu Venus - şi faptul că va retrograda - dintr-o dată vreţi să vă îmbrăcaţi altfel, să arătaţi altfel, vreţi altceva. Şi folosiţi perioada până în martie, bucuraţi-vă de voi. Vorba aceea, 'iubeşte-te pe tine şi pe urmă vei fi iubit'. Aveţi tot timpul la dispoziţie până în martie să învăţaţi să vă iubiţi. O dată partea fizică, dar şi partea interioară.

Deci, cu Venus în semnul vostru o să fiţi mai atractivi, o să atrageţi mai multe persoane decât v-aţi aşteptat, o să aveţi magnetism, o să aveţi carismă şi o să vă placă lucrul acesta, dar pentru asta trebuie să faceţi ceva conştient, să vă arătaţi lumii. O să vă placă să mergeţi la evenimente, să fiţi văzuţi. Minunat e Venus aici!

Iar, când va retrograda, s-ar putea să vă aducă multe revelaţii legate de propria persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel