ZODIILE care dau lovitura în CARIERĂ începând cu luna mai!

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne anunță care sunt zodiile care vor beneficia din plin de darurile astrelor în luna mai. Iată care sunt cei care vor avea succes în carieră!

Zodiile care dau lovitura în carieră în luna mai sunt: Berbec, Rac și Scorpion! Aceștia pot avea un succes răsunător începând cu această lună, dar pentru asta trebuie să facă și ei un pas, să pună bazele a ceva care să îi și împlinească. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Acest drum nou care se deschide în fața voastră odată cu intrarea lui Jupiter în semnul vostru poate să vă ducă spre o călătorie în necunoscut, spre o altă casă, un alt domeniu de studii, o altă țară. Deodată apare în fața voastră o paletă largă de ocazii, șanse și oportunități. Veți avea șanse imense în carieră! Aveți doar grijă să nu luați mai multe decât ați putea duce. 

Jupiter o să vă aducă încredere, curaj, o să vă facă să demarați proiecte pe cont propriu, pe lângă ceea ce faceți la serviciu, puteți să puneți bazele unei afaceri.

Se vede nevoia de prospețime, de a începe ceva nou. În special cei născuți în primul decan vor vedea și vor simți intens efectele intrării lui Jupiter în Berbec.

click aici pentru mai multe previziuni pentru Berbeci sau cei cu Ascendentul în Berbec în mai 2022!

Rac / Ascendent în Rac

De pe 11 mai, profesional vorbind este momentul vostru. O aveți și pe Lilith în semnul vostru, ea vă provoacă să ieșiți din zona de confort. Foarte mulți dintre voi vă veți poziționa altfel profesional. Nu o să mai țineți capul în jos, o să vă susțineți punctul de vedere. Nu o să fie ușor, dar rezultatele vor fi uimitoare.

Dacă ați vrut o schimbare și nu ați făcut-o, acum e momentul. Luați-vă inima în dinți și treceți la acțiune, asta îî place lui Jupiter în Berbec!

citiți aici mai multe previziuni pentru Raci sau cei cu Ascendentul în Rac în luna mai 2022!

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Luna mai pentru voi începe așa cu o doză de bucurie, romantism, iubire, pasiune, exprimare de sine, însă Jupiter se duce în Berbec și aduce muncă, mai multă muncă, mai multe idei, mai multe implementări, multe proiecte, veți avea ocazii fantastice în carieră, doar să nu exagerați, să alegeți atât cât știți că puteți face deoarece cantitatea de lucru nu va fi mare doar la serviciu, ci vor fi și treburi gospodărești și chestiuni de familie, vă ocupați și de treburile altora.

O să vă treziți că e greu să jonglați cu toate, alegeți cu înțelepciune!

citiți aici mai multe previziuni pentru Scorpioni sau cei cu Ascendentul în Scorpion în mai 2022!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel