Zodiile care se pot îndrăgosti iremediabil până pe 6 martie 2022

astrosens Team | Dată: 17 noi 2021, 12:47 | Categorie: Diverse
Zodiile care se pot îndrăgosti iremediabil până pe 6 martie 2022 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Zodiile care se pot îndrăgosti iremediabil până pe 6 martie 2022 (sursa foto: Pixabay)

Venus în Capricorn ne va ţine 'companie' în perioada 5 noiembrie 2021 şi 6 martie 2022, timp în care va şi retrograda. Şi, bineînţeles, când vorbim despre Venus, inevitabil vorbim despre dragoste, relaţii, fie că sunt relaţii lungi sau la început de drum. Două dintre semnele zodiacului vor avea şanse mari să întâlnească o persoană care le va 'fura' inima.

Ce înseamnă Venus în Capricorn?

 

Înseamnă că vom deveni mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne vom da seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea.

Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Apoi, relaţiile foarte vechi de 10, 20, 30 de ani, oficiale, vor fi foarte testate. Dacă nu în prima fază a tranzitului Venus în Capricorn, în perioada de retrogradare (19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022) veți auzi de multe divorţuri la care nu v-aţi fi aşteptat, de despărţiri, de infidelităţi.

Deci, vom dori relaţii foarte serioase, iar Venus în Capricorn căutăm persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari. Cu Venus în Capricorn vom căuta parteneri potenţi financiar sau profesional pentru că acest aspect adoră stabilitatea din toate punctele de vedere, emoţională, financiară. Nu trebuie să ne gândim că e materialism, oportunism. Pur şi simplu, cu Venus în Capricorn nu ne interesează pupăturile, gesturile romantice, ne interesează faptele. Gen, dacă tu până acum mi-ai promis că faci ceva şi în perioada cu Venus în Capricorn nu treci totuşi la fapte, nu mai am nevoie de tine. Sau dacă o relaţie lungă a a ajuns într-un punct de blazare şi nu facem nimic pentru asta, nu mai am nevoie, vreau să trăiesc!

 

Rac / Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 7-a. Puteţi întâlni un partener serios, puteţi îmbunătăţi relaţia în care vă aflaţi, dar cu Venus în tranzit prin casa a 7-a, puteţi întâlni oameni noi prin călătorii, prin job. Nu neapărat parteneri amoroşi, dar oameni cu care să vă petreceţi timp, cu care să vă placă să ieşiţi la un film, la un restaurant, să vă distraţi, să vă bucuraţi de viaţă.

O să întâlniţi şi persoane corecte, nu foarte sufletiste, nu foarte săritoare, dar în momentul în care aveţi nevoie, chiar să se implice acolo pentru voi.

Şi pentru cei care sunt singuri Venus în Capricorn chiar îi poate ajuta să cunoască tot felul de parteneri.

 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

 

Venus va tranzita până în martie casa a 5-a, a exprimării de sine, a iubirii, a copiilor, a pasiunilor, a hobby-urilor, a fericirii. Mulţi veţi începe să vă doriţi copii, vă veţi documenta. Orice interacţiune cu copiii până în martie, pe voi vă ajută enorm. Fie că sunt copiii voştri sau copiii altora.

Cu Venus în casa a 5-a deveniţi romantici, aveţi nevoie de afecţiune, de tot felul de gesturi, de declaraţii, de cuvinte. Le puteţi face voi sau le puteţi primi.

Venus în casa a 5-a vorbeşte puţin şi de pasiune, trebuie să vă lăsaţi să fiţi mai pasionali. Nu aveţi nimic de pierdut cu Venus în casa a 5-a, trebuie doar să ştiţi că atunci când Venus retrogradează între 19 decembrie 2021 şi 21 ianuarie 2022, să evitaţi relaţiile bazate doar pentru sex. Din frica de apropiere, poate aveţi un ataşament evitant, să nu vă băgaţi în anumite situaţii. Căutaţi relaţii tot cu emoţii în perioada următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play