Zodiile care trebuie să aibă grijă cu banii în luna iunie

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu atenționează câteva zodii cu privire la felul în care cheltuiesc pe parcursul lunii iunie. Mai multe detalii mai jos. 

Zodiile care trebuie să fie atente la zona financiară sunt Berbec, Fecioară, Săgetător și Pești. Berbecii ar putea să se gândească să cheltuiască pentru ei și pentru bucuriile lor și să își folosească furia într-un mod constructiv. Fecioarele vor trebui să fie atente la cheltuielile serioase din zona juridic-administrativă, Săgetătorii trebuie să nu arunce prea mulți bani pe plăceri, iar Peștii să înceapă să investească diferit. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Până pe 23 iunie o aveți pe Venus în casa a 2-a și trebuie să aveți grijă de voi, de casa voastră. Aveți nevoie de confortul personal, vă luați produse de îngrijire personală. Vin bani și bine ar fi să profitați de ei și să vă bucurați și să faceți ceva și pentru voi. Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Veți avea extrem de mult curaj pentru a vă pune planurile în aplicare și vor apărea de peste tot ocazii, oportunități. Trebuie să vă duceți și să luați ceea ce vi se cuvine.

Aveți mare grijă, însă, la furia pe care o veți simți, căci în luna iunie s-ar putea să iasă la suprafață. E posibil să treceți prin crize, să comentați la orice, pe moment vi se urcă pur și simplu sângele la cap, vă agită și începeți să spuneți lucruri pe care nu ați fi vrut să le spuneți în alte cazuri. Aveți grijă să nu vă vărsați nervii pe nimeni și să nu faceți cheltuieli la nervi. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Aveți grijă la bani. Aveți grijă cu taxele, impozitele. S-ar putea să apară niște chestiuni juridice cărora nu le-ați acordat prea multă atenție, verificați din nou. În același timp, e posibil să vină tot felul de cheltuieli și să vă puneți problema de unde să mai scoateți alte fonduri. Poate vă gândiți cum să obțineți alte venituri, cum să gestionați altfel banii.

Veți fi destul de buni la vânzări, veți fi foarte convingători, nu numai la serviciu, ci și acasă. Partea de comunicare va cunoaște o evoluție neașteptată. Aveți grijă și la nevoia de adrenalină, nu vă expuneți pericolelor. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna iunie este pe placul vostru, Soarele este în casa a 7-a, Marte și Jupiter în casa a 5-a, Venus în casa a 6-a, Mercur se va întoarce și el în casa a 7-a. La voi trebuie să fie vacanță, indiferent de ce se întâmplă. Trebuie să fie o joacă, o aventură, să o țineți din bucurie în bucurie. Mergeți la evenimente, cochetați. E o lună bună și pentru a petrece timp cu copiii sau pentru a concepe dacă vă doriți copii. Este o lună bună și pentru investiții. Veți putea găsi idei bune pentru a face bani. Veți emana vibrație pozitivă, pasiune, iar starea voastră atrage, vinde.

Vă veți face plăceri, însă plăcerile astea pot însemna cheltuieli, e posibil să aruncați cu banii în stânga și în dreapta, așa că puțină atenție aici. 

Pești/ Ascendent în Pești

Din iunie ar fi cel mai indicat să vă gândiți cum ați putea să investiți banii. Este o lună excelentă pentru a cere o mărire de salariu, poate lucrați undeva și vreți mai multe acțiuni. Jupiter vă oferă oportunități mari, dar și cheltuieli foarte mari. Încercați să cheltuiți cu un sens, să investiți în viitorul vostru, să puneți banii să muncească pentru voi. 

Profesional, ar putea să apară o mică dezamăgire. Credeați că treceți altfel de un interviu, sau ceva la serviciu se dovedește a nu fi exact cum vă așteptați. Deci, în iunie la muncă veți avea parte de revelații mai neplăcute.

E posibil ca pe finalul lunii să vă schimbați starea, să fiți interesați și de alte lucruri, să vă eliberați de presiunea din sfera muncii, să vă gândiți la viață, la ce vă place să faceți, la anumite ieșiri.

Însă provocarea lunii rămâne legată de zona financiară, investiți cu înțelpciune!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel