Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

În perioada sărbătorilor de Paști vom avea parte de mult romantism deoarece suntem încă sub aripa protectoare și plină de dragoste a lui Venus care stă în semnul Peștilor. Sunt două zodii care vor beneficia din plin de această perioadă și vor avea sărbători luminate și acces nelimitat la spiritualitate, divinitate și iubire.

Cu toții vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste în vacanță. Totodată, dacă avem timp, ar fi extrem de bine dacă ne-am implica în campanii umanitare. Venus în Pești percepe, simte, își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm să salvăm oamenii și plantele, putem să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Până pe 2 mai avem cu toții șansa să iubim nelimitat, să fim mai aproape de ceilalți, să reconstruim, să dizolvăm și să lăsăm în urmă ce a fost toxic, dar mai ales să vindecăm și să ne vindecăm.

Ne putem întoarce către noi înșine, să privim înăuntrul nostru și să ne redescoperim, acceptând tot ce a fost dificil, acceptând toate traumele prin care am trecut. Primul pas către vindecare este acceptarea, însă elementul-cheie al întregii luni și de ce nu, al întregii lumi este iubirea, iar iubirea nu poate să înceapă decât din interiorul nostru.

Un alt ingredient în pasul vindecării este iertarea, iar Venus în Pești vorbește mult despre iertare acum, în Săptămâna Mare, în post, înainte de Sfânta Înviere, avem toate șansele să ne împăcăm cu cineva cu care am fost certați, să facem noi primul pas către ceilalți și să le aratăm că putem merge mai departe împreună.

Compasiunea este un alt element important care ne poate ajuta în propria vindecare, căci vindecându-i pe ceilalți ne putem vindeca mai ușor și pe noi înșine. Însă, puțină grijă, semnul Peștilor este unul al iubirii fără limite, iar Venus intrând acolo va iubi și ea fără limite, deci bine ar fi să îi punem noi câteva și să știm când să ne oprim din a ne dărui.

Zodiile cele mai avantajate în această perioadă sunt Racii sau cei cu Ascendent în Rac și Peștii sau cei cu Ascendent în Pești.

RAC /  Ascendent în Rac

Venus vorbește despre călătorii, însă nu neapărat călătorii fizice, pot fi și călătorii spirituale, emoționale, puteți să vă conectați mai mult cu latura dvs. spirituală acum de sărbători. Venus aduce beneficii și în zona studiilor. Puteți să vă stabiliți obiective, veți avea spor la învățat.

Pe de altă parte, Mercur va tranzita casa a 11-a. Veți fi mai dornic să îi ascultați pe ceilalți, să participați la tot felul de întâlniri sau evenimente. Curiozitatea va fi la cote ridicate, asta și pentru că veți avea în vedere multe planuri pentru viitorul apropiat. 

Vindecați-vă viața, rutina, țintele! Stabiliți-vă un set de obiective și porniți într-o călătorie spirituală în care să vă plasați pe voi înșivă în centrul atenției. Stați cu voi înșivă, meditați, iar apoi gândiți-vă cum vreți să vă schimbați viața în bine. Venus vă aduce beneficii în zona vindecării spirituale, aveți acum șansa să petreceți mai mult timp pentru voi încercând să studiați ceva, să accesați planul dezvoltării personale învățând. Puteți deveni mai generoși, mai buni, mai implicați.

Pești / Ascendent în Pești

Voi puteți să vă înnoiți de Paști. Să cumpărați lucruri frumoase pentru voi. Schimbați-vă garderoba, look-ul și simțiți-vă bine în pielea voastră. Trebuie ca înainte să îi puteți iubi pe ceilalți să învățați să vă iubiți pe voi înșivă. Căutați compania celorlalți, bucurați-vă de viață, găsiți-vă plăcerile, exprimați-vă liber – indiferent de normele sociale! Vor apărea foarte multe oportunități.

Vindecarea la voi vine atât pe plan fizic, cât și pe plan spiritual. Puteți să vă reluați relația specială cu corpul vostru, apreciind mai mult ceea ce vedeți în oglindă, însă puteți să și meditați, să vă conectați cu universul și pur și simplu să acceptați toate darurile care vin către voi odată cu intrarea lui Venus în Pești. Iubiți, îndrăgostiți-vă! Însă înainte de toate trebuie să stea vindecarea. Pentru a primi toate beneficiile va trebui să vă acceptați rănile, traumele, defectele.

Și Mercur vă ajută să ieșiți din zona voastră retrasă, să fiți mai expansivi și să învățați să folosiți cuvintele în beneficiul voastru. Veți negocia diferit, mai eficient de data aceasta. Tot voi veți fi cei care îi veți lega pe oameni, îi veți aduce pe toți în jurul vostru de sărbători. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel