Zodiile care vor avea SUCCES în negocieri până pe 6 martie 2022

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Zodiile care vor avea SUCCES în negocieri până pe 6 martie 2022 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Zodiile care vor avea SUCCES în negocieri până pe 6 martie 2022 (sursa foto: Pixabay)

Venus va sta în Capricorn 6 martie 2022, timp în care nu doar relaţiile sau viaţa noastră amoroasă va avea parte de schimbări, ci şi aspectele ce ţin de bani, carieră, negocieri. Iar câteva dintre semnele zodiacului vor fi avantajate din acest punct de vedere. Iată-le:

Berbec / Ascendent în Berbec

Venus va tranzita până în martie anul viitor casa carierei, casa statutului, casa autorităţii, casa imaginii tale sociale, casa rolului tău în societate. Cu alte cuvinte, trebuie să ai multă încredere acolo, trebuie să atragi foarte multe priviri, trebuie să te porţi frumos cu oamenii autoritari sau tu să devii o persoană cu autoritate şi să te porţi frumos cu oamenii din jur. Cu cât eşti mai încrezător în partea ta profesională, cu atât vei avea mai multe avantaje. Şi s-ar putea să găseşti oamenii care să te ajute. Ţinând cont de Venus, probabil nişte femei.

În orice caz, cu Venus în Capricorn, dacă eşti Berbec sau ai ascendent în Berbec, te poţi pregăti pentru ce îţi aduce 2022. La anul, între mai şi octombrie, Jupiter va tranzita semnul tău. Deci, ce pregăteşti acum profesional, până în martie, s-ar putea să vezi efectele undeva după primăvară, până în toamna anului viitor. Deci, trebuie să ai multă încredere. Lui Venus îi plac încrederea, lauda, toată zona de siguranţă de sine. Cu cât te îmbraci altfel la locul de muncă, cu cât te aranjezi altfel la locul de muncă, s-ar putea să ai mai mult succes. Şi bineînţeles, dacă eşti singur, cu Venus în casa a 10-a, poţi cunoaşte oameni prin intermediul locului de muncă. Nu neapărat printre colegi, ci oameni care vin, colaboratori sau poate chiar oameni cu poziţii importante la locul de muncă.

 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Toţi cei care aveţi de primit bani din partaje, moşteniri, taxe, impozite, este o perioadă minunată pentru asta, s-ar putea să îi primiţi.

Iar, cu Venus în tranzit în casa a 8-a, trebuie să vă descoperiţi senzualitatea, indiferent de vârsta pe care o aveţi. Să vă îmbrăcaţi, să vă machiaţi, să vă prezentaţi într-un fel, să vă descoperiţi din toate punctele de vedere. Trebuie să faceţi asta. Dar ştiţi cum este? Să nu trataţi superficial.

O să descoperiţi, dacă munciţi şi îmbunătăţiţi partea aceea interioară, unde sunt foarte multe frici, temeri - ele sunt acolo în continuare, dar nu le mai folosiţi atât de mult dacă lucraţi cu voi până în martie la anul.

 

Leu / Ascendent în Leu

Venus tranzitează casa a 6-a. Cu cât sunteţi mai generoşi la locul de muncă, cu atât o să fiţi mai plăcut şi cu atât o să aveţi mai multe oportunităţi. Cu Venus în tranzit în casa a 6-a, dintr-o dată vă puteţi cumpăra animalul pe care vi-l doriţi. Este o casă a animalelor mici şi poate vreţi o pisicuţă, un căţel şi îl întâlniţi pe ăla pe care-l vreţi şi îl luaţi acasă.

Cu Venus în casa a 6-a trebuie să aveţi grijă şi la stilul de viaţă. Trebuie să vă găsiţi obiceiul care să vă încânte repetat, pentru că lui Venus în Capricorn îi plac lucrurile care durează şi se construiesc.

 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Venus tranzitează casa a 2-a. Când Venus tranzitează casa a 2-a, îi place să facă multe cheltuieli pe lucruri frumoase, artistice, pe chestii care vă bucură. Aşa că, sfatul astrelor pentru voi până în martie, când luaţi salariul sau pensia, primul lucru pe care să îl faceţi, e să vă luaţi vouă ceva: o cană, o geantă, pantaloni, orice. 

Deci, de fiecare dată, din noiembrie, asta trebuie să faceţi. Luaţi salariul şi primul lucru pe care îl faceţi este să vă cumpăraţi ceva bun. Şi faceţi asta până în martie pentru că pe urmă veţi avea o altă perspectivă asupra banilor. S-ar putea să îi atrageţi, să îi cheltuiţi altfel, să vă bucuraţi de viaţă. Deci, o să aveţi cheltuieli, dar aţi face bine să aveţi, în primul rând, o cheltuială pentru voi.

Şi începe o perioadă foarte bună pentru renegocierea salariului, pentru a primi bonusuri şi prime sau pentru a face o investiţie pe care o aşteptaţi de foarte mult timp.

 

Pești / Ascendent în Pești

Cu Venus în casa a 11-a, prietenii vor fi de mare ajutor. Anturajul, comunitatea din care faceţi parte, aveţi mai multă încredere, sunteţi mai vizibili, mai carismatici, vă văd oamenii, mergeţi la evenimente. 

Relaţiile cu prietenii s-ar putea să se strângă. Poate voi aveţi nevoie de ajutor sau ei au nevoie de ajutor şi ajungeţi într-un punct în care închegaţi relaţia, o stabilizaţi şi o să vă simţiţi bine să ştiţi că în momentele grele puteţi avea încredere în cineva care vă poate ajuta.

Dacă lucraţi în zona artistică, creativă, cu Venus în casa a 11-a, până în martie la anul, rezultatele se vor vedea altfel. Lumea o să afle de voi, o să ştie de voi. Poate aţi făcut ceva profesional până acum şi dintr-o dată sunteţi recomandat unor persoane şi vă sună oamenii să vă invite la tot felul de evenimente. Cel puţin, pentru voi, nu o să aveţi o viaţă liniştită, că vor fi multe evenimente, multe chestii de făcut. Nu sunt obositoare, dar sunt foarte avantajoase. Orice eveniment la care mergeţi până în martie, vă avantajează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel