Cele PATRU ZODII afectate de Luna Plină din 16 aprilie

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, vine cu vești pentru zodiile care vor fi cele mai afectate de Luna Plină din 16 aprilie 2022. Acest eveniment astrologic va aduce la suprafață un vârtej de emoții, furie, tensiuni și care îi pot implica în diverse evenimente pe aceștia. 

„Luna Plină de pe 16 aprilie activează din plin semnele cardinale, cele dornice de acțiune. Dacă te știi că ai marcaj de Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn în astrograma natală, s-ar putea ca în următoarele zile să fierbi în propriile emoții. Cum Luna Plină este în careu cu Pluto, nu are cum să nu existe tensiuni interioare, furie și frustrare. Iar negocierile vor fi dure sau refuzate” spune astrologul Daniela Simulescu. 

Pluto se simte bine când se „scaldă” în furie. E bine să știm că acest eveniment astrologic deși aduce și foarte multă energie negativă, ea poate fi vărsată în sport, acțiune, ceva care să ne țină ocupați. Să nu lăsăm drama să ne acapareze, căci nu ne folosește la nimic să ne victimizăm. Să ne menținem ocupați, astfel nu vom fi tentați să ne amestecăm și în relațiile celorlalți din dorința de a le vindeca pe ale noastre. Nu este cazul să ne implicăm. Dacă vom accepta faptul că nu avem putere, că nu avem control, că unele lucruri sunt menite să se întâmple, atunci ne va fi bine. Dacă facem pace cu noi înșine nu vom resimți în mod negativ acest eveniment.

Iată care sunt zodiile cele mai afectate de Luna Plină din Balanță de pe 16 aprilie:

Rac / Ascendentul în Rac

Această Lună Plină se întâmplă chiar pe casa a 4-a. Există unele evenimente în familie în fața cărora efectiv nu mai aveți putere și trebuie să le acceptați așa cum sunt. Să vă dați seama că nu are rost să vă luptați. Trebuie să începeți să vă impuneți niște limite proprii. Acest eveniment poate avea o notă ambivalentă pentru voi: fie vă scoate dintr-o situație, fie vă aduce în alta, însă scopul este același, să vă împingă în punctul în care veți zice în sfârșit: „până aici!”

Balanță / Ascendent în Balanță

Luna Plină în semnul vostru este în careu cu Pluto, nu puteți să împăcați și capra și varza. E foarte greu deoarece voi așteptați ca alții să vă direcționeze, iar acum sunteți obligați să luați decizii și să mergeți înainte bâjbâind, să vă spuneți „asta este, fie ce-o fi!” Vor apărea ciocniri interioare, veți dormi greu, veți fi irascibili, nu veți mai putea avea acces la ceilalți. Va dispărea din interiorul vostru echilibrul pe care îl căutați atât de tare prin relațiile cu ceilalți și s-ar putea să vă simțiți pierduți. Asta este lecția, până la urmă, să vă găsiți echilibrul interior mai întâi și abia apoi să vă întoarceți către ceilalți. Aveți grijă ce se întâmplă cu partenerul de viață.

Berbec / Ascendent în Berbec

La voi este momentul în care se pune accent pe întreg spectrul relațiilor. Ați putea acum să negociați foarte dur cu un partener, cu un asociat, cu un șef. Chiar și clocotind și dând pe afară de furie, aceste negocieri s-ar putea să scoată ce este mai bun din voi. Pentru că este momentul să spuneți „nu” unei relații, să refuzați să mai reîncălziți ciorba aia, să vă dați seama că ați evoluat și să refuzați să vă mai întoarceți de unde ați plecat.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Luna Plină activează casa a 10-a, iar careul cu Pluto scoate la suprafață tot felul de elemente din trecut pe care ați rămas blocați, peste care nu puteți să treceți. E o negociere pe tot ce înseamnă șefi, persoane cu autoritate. Veți avea tendința de a dezgropa toți morții. O să începeți să le spuneți celorlalți tot ce ați făcut voi acum nu știu cât timp, fapte care nu mai au absolut nicio importanță în prezent. Cel mai bine ar fi să vă puteți concentra pe ce știți acum, pe ce aveți acum, pe ce puteți face acum, nu pe ce ați demonstrat voi acum zece ani, de exemplu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel