ZODIILE de AER: Inteligenţă, comunicare, spontaneitate

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
(sursa foto: captura video Youtube)
(sursa foto: captura video Youtube)

În astrologie avem patru elemente binecunoscute, în care sunt grupate cele 12 semne zodiacale, respectiv: foc, pământ, aer și apă. Ori de câte ori ne gândim la semnele noastre, este important să luăm în considerare și elementele, deoarece calitățile elementelor sunt direct legate de calitățile semnelor. Află ce semnifică elementul AER:

În primul rând, o explicaţie scurtă a ce reprezintă cele patru elemente de bază ale lumii noastre:

Focul este energie brută: aduce lumină și arde orice atinge pentru a curăța și a crea viață nouă.

Pământul ne conectează la lumea tangibilă și ne furnizează resursele de care avem nevoie pentru a ne construi viața.

Aerul ne umple plămânii, dându-ne capacitatea de a comunica și de a ne conecta unii cu alții.

Apa ne curăță, ne vindecă și ne hrănește.

Împreună, cele patru elemente ne creează lumea.

Am căutat dintotdeauna să înțelegem despre ce este viața și locul nostru în lume. Strămoşii noştri credeau că universul - și cerul - erau o reflectare a lor înșiși. Înțelegând că nu suntem exteriori naturii, ci o parte din ea, ei și-au dat seama că și elementele erau și în interiorul nostru.

Corpul tău arde alimentele pentru a crea energie. Acesta este Focul. Pielea, organele și oasele tale alcătuiesc corpul tău. Acesta este Pământul. Inhalezi fiecare clipă din momentul în care te-ai născut până în ziua în care treci în eternitate. Acesta este Aerul. Nu în ultimul rând, sângele tău este vital pentru întreaga ta esență. Aceasta este Apa.

Elementele sunt forme prin excelență, fiecare cu propriile calități și semnificații, iar atunci când sunt unite, oferă substanța vieții. La fel, pentru că fiecare zodie are elementul său specific, arată că suntem o specie împletită, care are nevoie una de alta pentru a supraviețui.

Aceasta este frumusețea de a fi parte a unui întreg - suntem mai mult decât doar suma părților noastre corporale.

Iar unul dintre rolurile astrologiei este acela de a ne cunoaște mult mai bine. 

Dualitatea semnelor zodiacale

Înainte de a explica fiecare element în parte, trebuie să abordam ceva numit "dualitate". În zodiac, semnele sunt împărțite în două categorii: masculine sau feminine. În timp ce acest „sistem” poate părea puțin depășit în lumea noastră modernă, poţi folosi și cuvinte fără gen pentru dualitatea semnului zodiacal, cum ar fi activ sau pasiv.

Elementele masculine (sau active) sunt semne de Foc și Aer. Nativii acestor elemente tind să fie mai extrovertiți, mai asertivi și mai spontani. Aceste semne tind să se energizeze reciproc și sunt deosebit de compatibile.

Elementele feminine (sau pasive) sunt semne de Pământ și Apă. Nativii acestor elemente tind să fie mai introvertiți și mai autonomi, cu resurse interioare mai mari de putere și pasiune. Împreună, aceste semne se armonizează și sunt, de asemenea, foarte compatibile.

AER

Semnele de aer sunt: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Semnele de aer sunt intelectuale, comunicative și spontane. Acești oameni sunt foarte logici, curioși și adaptabili. Pot procesa cu ușurință idei, proiecte și relații complexe - și preferă mai mult varietatea decât coerența. Cu poftă de viață, aceste semne urmăresc expansiunea şi nu vor să fie înrădăcinate într-un singur plan pentru totdeauna. Ca vizionari și spirite libere, aceşti nativi sunt dornici să exploreze și sunt adesea destul de sociabili. Cu toate acestea, pentru că sunt atât de cerebrali, pot fi destul de detașați de emoțiile lor sau de lumea practică.

Oamenii cu multe semne de aer în hărțile lor natale sunt profesori, comunicatori, arhitecți sau planificatori grozavi. Au mintea deschisă și își pot folosi cunoștințele și abilitățile pentru a face lucrurile să se întâmple.

Acolo unde focul este activ și fizic, semnele de aer sunt mentale, cerebrale și comunicative. Este o manifestare diferită a acelei energii yang. Gândește la cum se răspândeşte aerul. 

Semnele de Aer în dragoste:

Deoarece aceste semne sunt foarte comunicative, au nevoie de conversații stimulatoare. Semnele de Aer îndrăgostite trebuie să se conecteze prin conversație și să simtă o conexiune mentală sau simțul umorului comun. De asemenea, nu le place să fie grăbiți să ia decizii.

Cum se descurcă cu banii.

Aceşti nativi sunt buni cu tehnologia, așa că se descurcă bine cu aplicațiile pentru gestionarea finanțelor. La fel ca semnele de foc, pot fi și cheltuitori impulsivi, dar cheltuiesc pe evenimente sociale, cum ar fi ieșirile, întâlnirile cu prietenii, bilete la diverse spectacole și lucruri de genul acesta.

Sănătate:

Semnele de aer se dezvoltă prin conexiune și prin socializare, astfel încât relațiile lor personale sunt un factor important al sănătății lor. Orice fel de mișcare cu o componentă socială este bună pentru ei, cum ar fi cursurile de fitness sau găsirea unui partener de antrenament. Antrenamentele ghidate sau activitățile cu prietenii îi pot ajuta, de asemenea, să se mențină motivați.

Cum să echilibrezi aerul:

Aerul se poate simți frenetic și împrăștiat uneori, așa că atunci când este dezechilibrat, este important ca acest semn să prioritizeze starea lui de bine şi de calm. Și pentru că prosperă în situații sociale, pot onora acea parte din ei înșiși căutând conexiuni semnificative cu ceilalți, care îi ajută să se simtă mai bine.

Suntem un amestec de multe elemente - nu doar unul

Înțelegerea modului în care semnul tău solar se raportează la elementul respectiv te poate învăța multe despre cum să aplici zodiacul în viața ta de zi cu zi. Întotdeauna sunt mai multe de învățat și de descoperit când vine vorba de astrologie, dar cunoașterea elementelor oferă o bază excelentă.

Deși poate fi ușor să crezi că ai doar un element, cel asociat zodiei tale, avem de fapt multe poziții planetare în hărțile noastre natale care influențează cine suntem în totalitate. De exemplu, ascendentul şi poziţia lunii în harta natală vor juca un rol semnificativ în modul în care reacționezi și în modul în care te prezinți. Celelalte planete ale tale natale – Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto – au și ele propriile lor energii unice, dar pot cădea în diferite semne de foc, pământ, aer sau apă.

Dându-ne seama că toți suntem un amestec de multe elemente diferite, putem înțelege mai bine că există mai multe fațete ale ceea ce ne face pe fiecare dintre noi unic.

Citeşte AICI despre celelalte elemente!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel