Zodiile avantajate de Jupiter Retrograd pentru introspecții și schimbări profesionale

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Previziuni astrologice. Jupiter Retrograd în Taur mai durează până pe 30 decembrie 2023.

Retrogradarea lui Jupiter în Taur este de așteptat să afecteze diversitatea zodiilor, dar să aducă și schimbări semnificative în viața acestora.

Până acum, Jupiter Retrograd în Taur a pus în centrul atenției aspecte legate de securitatea financiară și de valorile personale. Oamenii reflectează asupra valorilor personale și a nevoilor legate de stabilitate. Mulți au căutat sau vor căuta claritate cu privire la direcția lor în carieră sau în relațiile personale și au încercat să redefinească ceea ce este important pentru ei, în această perioadă retrograd.

Zodiile care vor experimenta cele mai multe schimbări semnificative în aspectele vieții, până se termină perioada de retrogradare a lui Jupiter vor fi: Taurul, Leul, Scorpionul, Fecioara, Gemenii și Vărsătorul.

Taur/Ascendent în Taur: Fiind în propria voastră zodie, o să mai traversați perioade de introspecție și revizuire a valorilor personale. V-ați putea confrunta cu schimbări interioare profunde. Totodată, ați putea să revizuiți direcția voastră în viață și valorile de bază. Este un moment excelent pentru a vă redefini obiectivele și a vă consolida încrederea în sine.

Leu/Ascendent în Leu: Retrogradarea lui Jupiter vă poate aduce schimbări în zona profesională. Ar fi o perioadă bună să vă redefiniți  planurile de carieră sau să încercați un nou mod de a vă exprima creativitatea. Puteți simți că aveți nevoie să vă adaptați la circumstanțe noi în ceea ce privește munca sau proiectele personale.

Scorpion/Ascendent în Scorpion: Această retrogradare vă poate influența relațiile personale, accentul fiind pus pe relațiile de parteneriat și colaborare. Este un moment prielnic să vă clarificați prioritățile în relații și pentru a găsi un nou mod în care abordați parteneriatele.

Fecioară/Ascendent în Fecioară: În această perioadă, puteți experimenta schimbări sau oportunități legate de educație sau de lucru cu sinele. Măriți-vă orizonturile în perioada de Jupiter Retrograd și concentrați-vă pe dezvoltarea personală și intelectuală.

Gemeni/Ascendent în Gemeni: Ați putea resimți o schimbare în modul în care vă exprimați și interacționați cu ceilalți. Este momentul oportun a vă schimba modul de comunicare și a vă clarifica direcția în care vă îndreptați când vine vorba de interacțiunile sociale și profesionale.

Vărsător/Ascendent în Vărsător: Pentru voi, schimbarea în această perioadă se produce în sfera familiei și a căminului. Jupiter Retrograd vă poate da o dorință de vedea care vă sunt prioritățile familiale. Chiar și pe partea de locuință, puteți găsi noi moduri de gestionare a acesteia. O să vă fie ușor în să găsiți dinamici noi de adaptare în aceste situații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel