Zodiile și arta seducției. Află cât de seducător ești în funcție de semnul tău zodiacal!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

Te-ai întrebat vreodată cât de seducător poți fi în funcție de calitățile semnului tău zodiacal? Iată ce-ar trebui să știi! Cine știe, poate îți descoperi noi abilități în arta seducției.

Poate că ați observat că în ultima perioadă pe site-ul Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul:

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”.

Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine.

Cu toate acestea, iată ce se spune despre puterea de seducție a fiecărei zodii!

Berbec

Ești ca un cavaler medieval care atacă cu forță totală, fără să țină cont de subtilități. Parcă te afli în mijlocul unei bătălii. Pentru tine, flirtul este o încăierare directă, plină de foc și pasiune, fără loc pentru ezitare. Când îți place cineva, nu pierzi timpul și nici nu încerci să te ascunzi în spatele jocurilor de seducție. În loc să aștepți, ești gata să spargi ușile inimii persoanei iubite. Identifici repede ținta și deja planifici prima întâlnire. Energia ta este contagioasă, dar amintește-ți, puțină subtilitate nu a rănit niciodată pe nimeni. Și nu uita să respiri!

Taur

Ești maestrul suprem al seducției senzuale. Abordarea ta este atât de subtilă și persistentă, asemenea unui dans lent care pare să nu se mai sfârșească. Tu ești acela care oferă daruri cu atenție pentru a cuceri inima persoanei iubite, fie că este vorba de ciocolată, flori sau un voucher pentru masaj. Dar, să nu uiți, nu poți întotdeauna să te bazezi pe contul tău bancar pentru a câștiga iubirea. Și deși dragostea uneori necesită sacrificii, nu este nevoie să îți cheltuiești întregul salariu pentru a impresiona.

Gemeni

Ești cu adevărat un maestru al cuvintelor! În flirtul tău, folosești povești captivante, glume sclipitoare și farmec de neegalat. Totuși, ai grijă, uneori ai tendința să risipești, precum un pictor care folosește prea multe culori pe paleta sa. Ține minte că flirtul nu este un spectacol unidirecțional și că nu este necesar să faci glume în fiecare moment de liniște. Uneori, un simplu zâmbet poate transmite mult mai mult.

Rac

Ești pur și simplu definiția romantismului. Metoda ta de flirt implică cine romantice la lumina lumânărilor, cântece de dragoste și o abordare caldă și îmbătătoare. Ești genul de persoană care caută cu orice preț să creeze o atmosferă plăcută pentru persoana iubită. Dacă poți, încearcă să nu plângi la fiecare cântec de dragoste, s-ar putea să fie un pic confuz pentru potențialul tău partener.

Leu

Ești mereu pregătit să faci o intrare triumfătoare în lumea flirtului. Nu doar flirtezi, ci oferi un adevărat spectacol, cu tine ca vedetă principală! Îți place să fii în centrul atenției și știi cum să atragi lumina reflectoarelor. Strălucești puternic și atragi toate privirile. Dar amintește-ți, nu este mereu vorba doar despre tine aici. Lasă-i și pe ceilalți să strălucească din când în când.

Fecioară

Abordarea ta în flirt se bazează pe observarea atentă a tuturor detaliilor. Remarci fiecare gest mic, fiecare obicei al persoanei iubite. Ești genul de persoană care aduce iubitului/iubitei un pluover pentru că ai observat că îi era frig data trecută. Dar ai grijă, nu transforma întâlnirea într-un interogatoriu. Încearcă să nu analizezi excesiv fiecare cuvânt, fiecare gest, fiecare privire.

Balanță

Ești cu siguranță semnul farmecului și al diplomației. Știi cum să flirtezi într-un mod elegant și discret. Ești înzestrat natural în a face complimente care par sincere. Dar amintește-ți, chiar dacă ai această capacitate de a seduce pe oricine, încearcă să te concentrezi pe o singură persoană la un moment dat.

Scorpion

Abordarea ta în flirt este intensă și pasională, la fel ca și caracterul tău. Te arunci în subiect cu îndrăzneală și fără restricții. Ai o privire atât de intensă încât ar putea topi calotele polare. Dar amintește-ți, nu toată lumea este pregătită pentru un flirt atât de intens. Uneori, puțină dulceață nu strică.

Săgetător

Ești de natură aventuroasă și spontană. Îți place să surprinzi pe cel pe care îl dorești cu propuneri îndrăznețe și invitații la experiențe pline de adrenalină. Ai putea sugera o călătorie pe ultimul moment sau un picnic sub stele. Dar ține minte, uneori simplitatea este cheia. O simplă cafea poate fi uneori mai romantică decât o cursă frenetică către necunoscut.

Capricorn

Abordezi flirtul ca pe o misiune strategică. Planifici fiecare mișcare în avans și îți execuți planul cu determinare neînfricată. Poate chiar să pregătești o listă de întrebări înainte de prima întâlnire. Dragostea nu este o știință exactă. Este important să lași loc pentru spontaneitate.

Vărsător

Abordarea ta în flirt este originală și imprevizibilă. Îți place să surprinzi cu idei ciudate și declarații de dragoste în cod binar. Ai putea sugera o întâlnire într-un loc neobișnuit sau să trimiți un mesaj criptic. Să ai în vedere că uneori, cele mai simple cuvinte sunt cele mai emoționante.

Pești

Flirtezi prin împărtășirea viselor și speranțelor și lăsându-te purtat de imaginație. Ai o latură visătoare care poate fi foarte seducătoare. Ai putea sugera o plimbare sub lumina Lunii sau o evadare romantică în aspirațiile tale. Totuși, chiar dacă să ai capul în nori poate fi romantic, este important să îți păstrezi picioarele pe pământ.

Vezi și Care sunt cei mai DIFICILI șefi, în funcție de zodie? Adevărat sau fals?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel