Zodiile și flirtul. CINCI zodii care știu cum să îți pună inima pe jar

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Care dintre semnele zodiacului sunt maestre în tainele flirtului? Iată cum te prind aceste zodii în mrejele dragostei!

Îți reamintim că scriem acest text pe baza unor trăsături generale, ale poziției Soarelui în astrograma natală. Ca de obicei, o persoană nu trebuie să fie judecată doar după zodia sa, deoarece contează modelul unic al hărții natale.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Primii pe lista noastră sunt Gemenii. Acești nativi știu cum să flirteze și vor face orice ca să te agațe. Practic, se spune că au flirtul în sânge, fiind cunoscuți pentru capacitatea lor de a socializa. Dacă te place un nativ Gemeni, să fii sigur că are vorbele la el și este capabil să te facă să îți pierzi mințile. Este posibil, însă, că într-o zi să meargă până la lună și înapoi ca să te cucerească, iar a doua zi să nu îți mai dea mult așteptatul mesaj.

Așa că te poți întreba: s-a îndrăgostit de mine sau nu? Totodată, dacă un Geamăn întâlnește pe cineva cu care are o conexiune la nivel mental, să fii sigur că s-a îndrăgostit nebunește și o să meargă până în pânzele albe pentru el.

Leu/Ascendent în Leu

Nici Leii nu se lasă mai prejos, fiind considerați foarte pricepuți în jocul seducției. Sunt capabili să te facă să trăiești o iubire ca în filme, indiferent dacă sunt sau nu îndrăgostiți cu adevărat. Dacă le oferi motive suficiente, sunt gata să meargă până la capătul lumii pentru tine. Chiar dacă pot deveni și dramatici în acest proces.

Leii știu să flirteze, în moduri chiar ieșite din comun. Dar vor să fii sincer și să nu îi implici în rutine care să îi plictisească. Au capacitatea de a se îndrăgosti nebunește, chiar dacă de multe ori, nu vor recunoaște asta.

Balanță/Ascendent în Balanță

Balanța este un semn zodiacal guvernat de Venus. Cine este Venus? Planeta banilor, a frumuseții, a iubirii și a plăcerii. De aceea, plasarea sa în harta natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea. De cine suntem atrași. Vorbește și despre propria noastră atracție.

Pentru că sunt guvernați de Venus, flirtul este la el acasă când vine vorba de nativii Balanță. Te pot cuceri în moduri foarte romantice. Dar se aprind repede atunci când întâlnesc pe cineva. Li se pare că au găsit iubirea vieții lor de fiecare dată. Putem spune că Balanțele sunt îndrăgostite de însăși ideea de dragoste.

Când vor să cucerească pe cineva, adesea se pot arunca în relații, fără să ia în calcul și lucrurile care nu le plac la cineva. De aceea, un nativ Balanță poate ajunge și în relații nepotrivite, chiar dacă nu lipsesc trandafirii sau șampania. Atunci când încep o legătură romantică, le vine foarte greu să se despartă de cineva și tind să stea mult și bine în relații toxice. Dar cu Balanțele, poți ajunge de la un simplu flirt la o iubire nebună!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Scorpionii știu ce este aceea o dragoste cu năbădăi. Știu și să flirteze, dar poți învăța că lângă ei, trebuie să alegi totul sau nimic. Poate fi o legătură ca o ruletă rusească, din care nu știi ce o să iasă. Un Scorpion știe cum să iubească pătimaș și cum să îți pună inima pe jar.

Dar pot foarte bine și să te ia cu ei într-un haos. Nativii Scorpion au un magnetism uluitor și nici nu trebuie să depună mult efort ca să te cucerească. De ce? Fiindcă vei fi atras imediat de ei! De multe ori, Scorpionii sunt descriși ca un abis, care te pot trage cu ei în întuneric. Trebuie să știi că aceste persoane își vor pierde capul după oameni la fel de puternici, alături de care pot să treacă prin cele mai mari încercări ale vieții. Da, poți intra și în tot felul de drame, însă te vei bucura de loialitate și de un partener care va face totul pentru tine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cum stau Vărsătorii la capitolul flirt? Sunt nativi care se pricep, clar. Dar, deși ai putea să crezi că vor să aibă o relație cu tine sau că se bagă în seama, poți constata că un Vărsător este doar prietenos. Iar Vărsătorii nu se simt atrași de oricine. Le atrag atenția persoanele unice, rebele, care să fie cumva construite după chipul și asemănarea lor.

Într-un partener romantic, caută o persoană care să îi inspire și le place să fie ei înșiși agățați. Nu vor să facă neapărat primul pas. Sunt atrași de intelectul cuiva, fiindcă le place să discute despre orice subiecte interesante. Nu sunt cei mai romantici parteneri, așa că ar fi bine să nu visezi la inimioare și petale de flori pe covor.

Dacă speri că un Vărsător să te dea pe spate cu gesturi nemaivăzute, s-ar putea să aștepți mult și bine. Dar nu te simți neglijat. Să nu uităm că acest semn de aer este foarte sociabil și prietenos, așa că îi place să petreacă timpul pe afară. Dar fii sigur că jocul flirtului contează pentru Vărsători, așa că poți încerca să le intri în grații.

Îți recomandăm să citești și: Masculin și Feminin în astrologie. De ce NU contează zodia atunci când întâlnești pe cineva?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel