Zodiile și meseriile. Ce actor ai fi în funcție de zodie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Iată o perspectivă amuzantă bazată pe trăsăturile zodiacale! Ce ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal? Comedia sau drama?

Ce gen de actor ai fi, bazat pe semnul tău din zodiac?

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Ești un nativ plin de energie și determinare, așa că ai putea fi potrivit pentru roluri care întruchipează eroi curajoși sau lideri în filme de acțiune sau drame intense.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Stabilitatea și determinarea ta ca nativ Taur te-ar putea face potrivit pentru roluri de personaje cu voință de fier în drame sau filme istorice.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Abilitatea ta de a comunica și adaptabilitatea te-ar putea încadra în roluri comice sau în filme cu elemente de mister și intrigă. Ai fi perfect!

Rac (21 iunie - 22 iulie): Empatia ta naturală ar putea să strălucească în roluri de personaje sensibile și grijulii în drame sau filme cu tematică familială.

Leu (23 iulie - 22 august): Carisma și dorința de a străluci te-ar putea face să te potrivești în roluri de protagoniști carismatici sau vedete în filme despre artă sau dramă.

OPT filme pe care trebuie să le (re)vezi în august

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Atenția ta la detalii și perfecționismul te-ar putea face potrivit pentru roluri de detectiv sau personaje analitice în filme thriller sau mister.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Abilitatea ta de a găsi echilibru și armonie te-ar putea face să excelezi în roluri de mediator sau personaje romantice în comedii romantice.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Intensitatea și pasiunea ta ar putea să strălucească în roluri de antagoniști puternici sau personaje cu secrete în drame sau filme de acțiune.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Dorința ta de aventură și explorare te-ar putea face potrivit pentru roluri în filme de călătorie sau comedii cu elemente de aventură.

Filme în care sunt prezente eclipsele, dar și melodii în care sunt integrate. Ce vedem și ascultăm?

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Abilitățile tale de lider și seriozitatea te-ar putea face să excelezi în roluri de personaje cu autoritate în filme biografice sau drame de succes.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Individualitatea ta te-ar putea face să strălucești în roluri de personaje excentrice sau în filme științifico-fantastice.

Pești (19 februarie - 20 martie): Sensibilitatea ta și intuiția ar putea să strălucească în roluri de personaje visătoare sau în drame cu elemente fantasy.

Amintește-ți că aceasta este doar o perspectivă amuzantă și imaginativă!

Îți sugerăm să vezi și: Horoscop HORROR: Ce personaj de film de groază eşti, în funcţie de zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel