Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Berbec? Daniela Simulescu: "O reprezintă culoarea roșu"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Berbec, dar și ce li se potrivește cel mai bine!

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Daniela Simulescu a afirmat că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

Aflată sub un semn de foc, femeia Berbec este atrasă cel mai adesea de culorile puternice din aria cromatică a roșului. Totodată, acestea optează pentru ținute cât mai sport, dar se pot îmbrăca și foarte provocator, precum Marilyn Monroe. 

„Pentru doamnele și domnișoarele care au acest marcaj (adică aveți Soarele, ascendentul sau chiar Venus în Berbec) ele îmbină foarte ușor partea sportivă. De cele mai multe ori le vezi în trening, de fiecare dată au și o pereche de adidași pregătiți, dar se pot îmbrăca și foarte provocator.

Vi-o aduc aminte pe Marilyn Monroe. Ea era zodia Gemeni, dar avea Venus în Berbec și se purta cu ruj roșu. La cei care au foarte mult Berbec, îi reprezintă culoarea roșu. Trebuie să aibă neapărat ceva roșu pe ele fie că este vorba de machiaj, haine, păr. Au o doză ludică în înfățișare.

Pot fi și foarte copilăroase, dar în același timp, pot fi și ca Marilyn Monroe, adică foarte senzuale, îndrăznețe, foarte curajoase. Cum adăuga ea o bluză ș cu o fustă, destul de senzuală, dar și foarte copilăroasă.

Tocmai de aceea, femeile care au mult Berbec în hartă au nevoie și de partea asta îndrăzneață, sexy, focoasă, dar au nevoie și de partea asta foarte sportivă, pentru că au nevoie să se miște, să se joace și să experimenteze foarte mult. Ele îmbină foarte mult aceste părți. ”

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Berbecului!

Cei din jur sunt atrași de persoanele cu Venus în Berbec, fiindcă au o atitudine sinceră și încrezătoare, dar și o atracție intensă. Dacă un om care are în harta natală Venus în Berbec te place, o să afli numaidecât!  În relații, sunt direcți, dar și cinstiți și vor același lucru de la un partener. Dacă o persoană nu dă semne că ar fi prea disponibilă, cei cu Venus în semnul Berbecului se plictisesc, fiindcă simt că nu mai au pe cine să "vâneze".

Totodată, un astfel de nativ tânjește după relații pasionale, îndrăznețe și pline de energie. Este întotdeauna în căutarea unor relații care le oferă fiori și sunt pasionați de intimitate în cele mai electrizante moduri! Nu te vei plictisi niciodată cu o astfel de persoană, pentru că o să-i placă să condimenteze relația în care se află.

Citește articolul complet pe Spectacola!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel