Zodiile și moda. Cum se îmbracă femeia Vărsător? Daniela Simulescu: "Este rebelă, revoluționară!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Vărsător și cum le recunoști cel mai ușor.

Fiecare femeie are o serie de trăsături specifice, în funcție de semnul din zodiac.

Astrologul Daniela Simulescu a afirmat că anul 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face.”

„Cum se îmbracă femeile Vărsător? Ca nicio altă zodie! Ele nu dau doi bani nici pe revistele de modă. (...) Dacă se duc undeva și află că alte femei se îmbracă într-un anumit fel, vor găsi soluția să nu se îmbrace ca niciuna dintre ele. Vărsătorul este guvernat și de Saturn, dar și de Uranus, planeta revoluționarului, a rebelului. 

Totodată, atât femeile cu energie de Gemeni, cât și cele cu energie de Vărsător, au o zonă androgină. Deci, știu să se joace foarte bine atât cu energia masculină, cât și cu cea feminină. Asta este adevărata seducție, când știi să le îmbini, iar la femeile cu mult marcaj de Vărsător, acest lucru se vede mult mai bine. 

Când mergi undeva și vezi o femeie îmbrăcată șui sau machiată șui, sigur are energie pregnantă de Vărsător, are ceva uranian în ea. Energia Vărsătorului este cea care nu își dorește să urmeze turma. Vrea să fie rebelă, revoluționară. Cea care vrea să șocheze. Este, practic, opusă Leului.

Femeile cu mult marcaj de Vărsător pot fi și foarte feminine. (...) Am observat multe femei care au un dar al machiajului extraordinar. Știu să potrivească nuanțele, dar nu vor epata, pentru că nu își doresc să fie ca altele. Nu au un stil anume, dar sunt nonconformiste.”

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Vărsătorului!

Cum sunt persoanele cu Venus în Vărsător? Acestea își caută atât un iubit, cât și un prieten. Vor pe cineva care este dispus să discute, să se joace și să provoace. Pun mai mult preț pe minte și nu pe inimă, așa că nativii cu semnul lui Venus în Vărsător o să folosească întotdeauna rațiunea și logica într-o legătură amoroasă.

La ce te poți aștepta de la cei cu Venus în Vărsător? O să ai parteneri amoroși excentrici. De regulă, sunt pregătiți pentru orice provocare, nu sunt fani ai regulilor, dar nici ai limitelor. Într-o relație, le place să îi surprinzi cu gesturi spontane și magice. Și-ar dori o persoană care să fie exact ca ei, mai ales că nu le convine banalul.

Nu în ultimul rând, persoanele cu Venus în Vărsător sunt inteligente și deschise la minte. Sunt curioase și le place să vorbească despre orice și oricine, indiferent dacă sunt sau nu cunoscuți. Posedă un spirit liber și au o sete nebănuită de călătorii. Le face plăcere să exploreze lumea și doresc să le ofere și partenerilor același privilegiu.

Îți recomandăm să vezi și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Capricorn? Daniela Simulescu: "Este foarte serioasă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel