Zodiile și stilul vestimentar. Cum se îmbracă femeile din semne de AER?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vrei să descoperi stilul vestimentar ce le caracterizează pe femeile care aparțin zodiilor de aer? Află informații utile!

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. Iată ce ne spunea:

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului.

Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

FEMEIA GEMENI

Femeia Gemeni nu are o preferință aparte în ceea ce privește stilurile vestimentare, dimpotrivă. În garderoba ei se va regăsi o colecție impresionantă de îmbrăcăminte de toate genurile, deoarece îi place să experimenteze. 

„Femeile care au Soarele sau ascendentul în Gemeni sunt foarte jucăușe. Ele știu foarte bine să experimenteze. (...) O femeie cu mult marcaj de Gemeni în astrogramă va fi foarte diversificată și are partea asta copilăroasă. Energia de Gemeni este mereu pregătită de o plimbare, de o discuție. Are și partea mai intelectuală și partea foarte seducătoare, dar este și foarte schimbătoare.

Tocmai de aceea, o să vezi femeile cu mult Gemeni în astrogramă că au mai multe piese în garderobă, au mai multe colecții, din mai multe timpuri. Ele pot să poarte și o rochie mai vintage, dar și articole vestimentare care sunt în trend. Ele trebuie mereu să alterneze, să schimbe, să aibă mai multe variante.

Pentru o femeie cu mult marcaj de Gemeni, garderoba capsulă mi se pare un chin",  a spus Daniela Simulescu.

FEMEIA BALANȚĂ

În general, femeia Balanță este atrasă de îmbrăcămintea elegantă și poartă paltoane bine croite cu detalii clasice, fuste tip stilou din stofă sau dantelă, rochițe feminine și delicate cu imprimeuri florale și volane sau drapaje.

”Balanța este guvernată de Venus, care este planeta feminității, a plăcerii, Afrodita. Țin să spun că Balanța este puțin atinsă și de Saturn, care este stăpânul timpului, dar și foarte conservator. Când vorbesc de Balanțe, mă gândesc la actrițele din anii 30, 40, cu rochițele alea perfecte, pălăriile, șalurile. Este acea feminitate clasică, de poveste, de film.

Tot ce înseamnă feminitate, pentru ele este important. Pentru femeile cu energie de Balanță este important să se simtă acceptate. Sunt în stare, de cele mai multe ori, să renunțe la stilul lor. Oamenii cu marcaj în Balanță au tendința de a sta cât mai mult în oglindă.

Balanța este unul dintre semnele modei. (...) Oamenii care au foarte mult Balanță în astrogramă te atrag foarte mult prin fizic.

FEMEIA VĂRSĂTOR 

Cum se îmbracă femeile Vărsător? Ca nicio altă zodie! Ele nu dau doi bani nici pe revistele de modă. (...) Dacă se duc undeva și află că alte femei se îmbracă într-un anumit fel, vor găsi soluția să nu se îmbrace ca niciuna dintre ele. Vărsătorul este guvernat și de Saturn, dar și de Uranus, planeta revoluționarului, a rebelului. 

Totodată, atât femeile cu energie de Gemeni, cât și cele cu energie de Vărsător, au o zonă androgină. Deci, știu să se joace foarte bine atât cu energia masculină, cât și cu cea feminină. Asta este adevărata seducție, când știi să le îmbini, iar la femeile cu mult marcaj de Vărsător, acest lucru se vede mult mai bine. 

Când mergi undeva și vezi o femeie îmbrăcată șui sau machiată șui, sigur are energie pregnantă de Vărsător, are ceva uranian în ea. Energia Vărsătorului este cea care nu își dorește să urmeze turma. Vrea să fie rebelă, revoluționară. Cea care vrea să șocheze.

Femeile cu mult marcaj de Vărsător pot fi și foarte feminine. (...) Am observat multe femei care au un dar al machiajului extraordinar. Știu să potrivească nuanțele, dar nu vor epata, pentru că nu își doresc să fie ca altele. Nu au un stil anume, dar sunt nonconformiste.”

Îți recomandăm și: Zodiile și stilul vestimentar. Cum se îmbracă femeile din semne de PĂMÂNT?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel