ZODIILE testate la locul de muncă în ianuarie. SUCCESUL vine cu multă SERIOZITATE pentru aceşti nativi

astrosens Team | Dată: 04 ian, 10:33 | Categorie: Diverse
ZODIILE testate la locul de muncă. SUCCESUL vine cu multă SERIOZITATE pentru aceşti nativi (sursa foto: Hunters Race / Unsplash.com)
EXCLUSIV
ZODIILE testate la locul de muncă. SUCCESUL vine cu multă SERIOZITATE pentru aceşti nativi (sursa foto: Hunters Race / Unsplash.com)

Începutul de an pune trei dintre semnele zodiacului la încercare pe partea profesională. Succesul vine pentru nativii acestor semne, dar cu muncă şi multă seriozitate. Află despre cine este vorba:

BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

În prima parte a lunii ianuarie, ţi se pare că eşti stăpânul lumii, că le poţi face pe toate, le poţi duce pe toate. Cu Marte în Săgetător, ai impresia că nu există limite pentru tine. Spiritul de aventură este uimitor. Când te întorci la serviciu, eşti mai energic ca niciodată. În partea socială, cu prietenii, ai tot felul de iniţiative, de idei, ai energie, ai forţă, ai vitalitate. E adevărat că în casa a 10-a vor mai fi câteva planete. Vor fi Venus retrogradă, Mercur pentru o bună bucată de timp şi Pluto.

Chiar dacă te arunci în toate direcţiile cu Marte în Săgetător, undeva la sfârşitul lunii, când intră în Capricorn, te vei aşeza. Permite-ţi, cel puţin primele trei săptămâni ale lunii ianuarie, să fii cât mai îndrăzneţ, cât mai tupeist, cât mai activ, cât mai curajos şi să îţi setezi nişte obiective pe care altă dată nu le-ai fi avut în vedere. Ai nevoie să te duci cât mai departe.

Pe urmă, spre finalul lunii ianuarie, este cazul să începi să te gândeşti: Sunt unde trebuie? Am construit autentic? Următorul nivel care va fi? Mulţi dintre voi veţi vedea că, de la începutul anului, aveţi ambiţii profesionale foarte puternice, indiferent de vârstă, de educaţie, de experienţă.

Succesul vine cu mult efort, cu multă muncă, cu organizare, cu disciplină. Partea cu disciplina nu vă place vouă, dar sunt ferm convinsă că la începutul lunii nu o să mai pierdeţi timpul. Plus să şi Jupiter va fi în casa a 12-a şi va zice: hai să vedem ce mai e toxic pe aici ca să putem curăţa. Deci, începutul anului 2022 pentru voi este foarte puternic. Multă ambiţie în faţă!

LEU / cei cu ascendent în LEU

Marte este în casa a 5-a în prima parte a anului. Bineînţeles, casa a 5-a şi casa a 7-a, acestea vor fi cele mai importante, respectiv iubirea, relaţiile. Din a doua parte a anului, pentru voi, intervine zona profesională, condiţiile de lucru. Tot ce înseamnă rutină zilnică la locul de muncă vor fi ridicate la fileu, mai ales spre sfârşitul lunii.

Să nu uităm că Luna Plină de pe 18 ianuarie se petrece în casa a 12-a. Poate vreţi să renunţaţi la un loc de muncă, poate vreţi să vă daţi demisia, poate se schimbă colegii. Multe schimbări.

V-aş atrage atenţia la începutul anului şi în ceea ce priveşte sănătatea.

VĂRSĂTOR / cei cu ascendent în VĂRSĂTOR

Primul lucru pe care trebuie să vi-l menţionez este faptul că aţi rămas în casa I doar cu Saturn, ceea ce înseamnă că vi se pun nişte ochelari şi vedeţi lucrurile mai clar. Nu vă mai permiteţi să visaţi, să aveţi fantezii sau aşteptări.

Cu Saturn în casa I, totul este foarte serios. Nu mai sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri, nu mai sunteţi dispuşi să staţi în situaţii toxice. Nu înseamnă neapărat că în ianuarie faceţi pasul, dar măcar începeţi să vă daţi seama de realitatea crudă din jur.

Nu trebuie să fiţi cei mai pesimişti, dar trebuie să fiţi practici. Adică lăsaţi poveştile pentru alte persoane. Voi, în ianuarie sunteţi atenţi la timpul vostru, că Saturn asta vă arată. O dată că nu te mai ţin oasele, pielea, încheieturile, spatele. Resursele nu are rost să le cheltuieşti aiurea pe oricine, oricum şi Saturn mai zice "mai uită-te şi în buletin", adică să îţi conştientizezi şi vârsta şi zice "dom'le, ia-te mai în serios, că în 2021 nu prea te-ai luat!"

În 2021 a fost şi Jupiter în casa I la voi şi a zis "Hai, că merge! Hai, că trece!" În 2022, Saturn rămâne singur în casa I şi nu o să vă lase.

ATENŢIE! Ca sfat general pentru 2022, nu neapărat pentru ianuarie: Ce nu iese, nici nu o să iasă!

Saturn vă dă perseverenţă, vă ajută să construiţi, dar în momentul în care nu iese ceva, e clar că e ceva greşit în modul vostru de a funcţiona sau de a acţiona.

Gândiţi-vă că Jupiter este în casa a 2-a a banilor şi veţi avea chef să cheltuiţi nenumăraţi bani pe ici, pe colo. Însă nu este cazul să vă aruncaţi. Luna ianuarie este un fel de hibernare sau de repoziţionare asupra vieţii pe care o aveţi. Seriozitate multă în toate aspectele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play