1 septembrie 2022, toamna vine cu daruri. Sextil între Marte și Jupiter, pașii către rezolvare

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 01 sep 2022, 10:27 | Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Pe 1 septembrie avem un sextil între Marte din Gemeni și Jupiter din Berbec. Este genul acela de aspect care îți dă și încredere și dorința de a munci. Vorbele vor fi întotdeauna urmate de fapte și acțiuni. Ai șanse mai mari de a rezolva o problemă veche pentru că acum nu o vei mai vedea atât de grea. Va crește și nivelul competitivității. 

Pe 1 septembrie 2022, Marte, Micul Malefic și Jupiter, Marele Benefic se întâlnesc într-un sextil. Astrologul Daniela Simulescu spune că acest aspect este unul cu o energie mult mai bună decât cea a trigonului, deoarece ne împinge deja către primii pași. Ca protagoniști, îi avem pe Marte în Gemeni, Marte, cunoscut și ca zeul războiului sau soldatul care se aruncă în luptă, în semnul curiozității și al diversității, al comunicării și al învățării și pe Jupiter, cel care amplifică, aduce abundență și noroc, în Berbec, un semn al acțiunii. Cele două par a fi extrem de compatibile și ne pot duce în direcțiile pe care le căutăm. Nu trebuie să ne mai fie teamă să aflăm, să cunoaștem să învățăm, ci este momentul să ne punem în mișcare.

Este un moment prielnic și pentru cei care ar dori să se mute, să găsească o locuință mai bună sau un loc care să li se potrivească mai bine, poate un alt oraș. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Poți planfica o călătorie, un curs, azi trebuie să fii în mișcare, să citești, să faci ceva. Nu este ziua în care să stai pe loc, neapărat acționează, învață, descoperă!

Taur/ Ascendent în Taur

Poți să mai corectezi pe partea financiară, nu mai e cazul să te agiți, e un aspect bun, poți să ai încredere în ce va veni acolo, lucrurile încep în sfârșit să se așeze în cadrul resurselor tale.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Vă priește aspectul foarte bine, e cazul să vă bucurați de viață indiferent ce se întâmplă, să vă bucurați de voi, de ce ați obținut până acum și neapărat să vă meditați la următorul pas!

Rac/ Ascendent în Rac

E un aspect bun profesional, dar nu e unul pe care îl poți controla. Este important că oamenii țin cont de părerea ta, te afli la locul și în momentul potrivit la serviciu.

Leu/ Ascendent în Leu

Aveți influență asupra celorlalți, îi convingeți, vindeți foarte bine. Tot ce faceți debordează de încredere și îi veți face pe toți ceilalți să vă urmeze.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Profesional și financiar este minunat pentru voi. Este o zi foarte bună și pentru negocieri. Fiți deschiși, nu forțați lucrurile.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Planificați, faceți liste, stabiliți-vă obiective cu partenerul. Nu lăsați această zi să treacă fără să aveți în vedere mai multe activități în cuplu.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Aveți șansa să vă gândiți mai bine la cum să acționați din punct de vedere financiar. Este pentru voi o zi bună pentru investiții, dar și pentru discuții cu colegii.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Aveți o zi bună pentru flirt în caz că sunteți singuri și căutați pe cineva. Totodată, pentru cei care sunt în cuplu, este o zi excelentă pentru a reaprinde pasiunea.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Primiți aprobarea celor dragi pentru a vă ocupa de proiecte personale, sunt lucruri pe care vi le doreați de mult și veți avea timp să vă ocupați de ele. Este o zi bună și pentru a vă îngriji mai mult sănătatea.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Este un aspect bun pentru voi, nu vă mai contaminați de suferința celor din jur, nu vă mai încărcați cu toate problemele celorlalți. Detașarea asta vă permite să vă ocupați de voi.

Pești/ Ascendent în Pești

Este un moment foarte bun să faceți cheltuieli pt casă, pt confortul propriu. Aveți nevoie să investiți în spațiul vostru, să decorați, să aveți o priveliște care să vă bucure inima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play