12 cele mai BOGATE zodii din lume. Ce zodii sunt miliardarii celebri de pe glob?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Iată ce zodii sunt cei mai bogați oameni din lume!

Cu siguranță, astrologia este un instrument foarte potrivit pentru a ne ajuta să ne dăm seama care este relația noastră cu banii, cu viitorul și cu stabilitatea. Semnul Solar este precum un schelet. În principal, semnele de pământ(Taur, Fecioară și Capricorn) sunt renumite pentru capacitatea de a monetiza și economisi, dar nici celelalte semne nu sunt mai prejos. Este nevoie și de inspirație și curaj pentru a reuși pe plan financiar! Și de ce să nu recunoaștem: și de puțin noroc!

Descurcăreți, pricepuți la afaceri, norocoși? Află zodia celor mai bogate personalități din lume!

1. Mark Zuckerberg

Creatorul Facebook și acum CEO al imperiului Meta – este un Taur. Taurii sunt încăpățânați, muncitori și nu se dau înapoi de la nimic. Ceea ce îi poate face lideri de neclintit.

2. Françoise Bettencourt Meyers

Françoise Bettencourt Meyers este moștenitoarea companiei L’Oréal, unul dintre cele mai mari nume din domeniul cosmeticelor din lume. Este o nativă născută în semnului Racului, ideal pentru industria frumuseții, deoarece Racii pot găsi cu ușurință frumusețea în toate lucrurile.

3. Oprah Winfrey

Oprah este numele de pe buzele tuturor. Este o gazdă celebră de talk-show, care și-a petrecut majoritatea vieții muncind, ca să ajungă unde este astăzi. Vorbim despre o nativă Vărsător, cu farmec unic, la fel cu acest semn de aer, care o face pe Oprah atât de specială.

4. Warren Buffett

Faimosul miliardar și filantrop Warren Buffett este Fecioară. Fecioarele sunt cunoscute pentru perfecționismul lor, cu accent pentru fiecare detaliu. Uneori, pot fi intransigente în ceea ce privește viziunea lor.

5. Jay-Z

Rapper-ul, producătorul și antreprenorul Jay-Z a fost numit „primul miliardar al hip-hop-ului” în 2019. Este un nativ Săgetător, ceea ce are mult sens, având în vedere înclinația acestui semn zodiacal pentru activități creative.

6. Michael Jordan

Michael Jordan a fost primul sportiv miliardar din lume, având Soarele în Vărsător. Vărsătorii sunt hotărâți, gânditori și merg după ceea ce vor, așa ca nu este de mirare că baschetbalistul Jordan poartă acest semn.

7. Jeff Bezos

Jeff Bezos se luptă pentru titlul de cel mai bogat om din lume cu Elon Musk de câțiva ani, dar indiferent cine deține în prezent tronul, Bezos și-a pus amprenta în lume ca fondator Amazon. De asemenea, este un Capricorn, ceea ce nu este o surpriză, având în vedere natura lor hotărâtă și ambițioasă.

8. Rihanna

Rihanna este o cântăreață celebră, cu un succes colosal în industria muzicii. Mai mult, aceasta și-a creat și propriul imperiu al frumuseții, cu ajutorul brandului său de produse cosmetice, Fenty Beauty. Are un succes uriaș și este o nativă Pești. Peștii sunt semnul visătorilor, al artiștilor, care au obiective ambițioase și dorințe entuziaste de a face totul cât de perfect posibil.

9. Elon Musk

Elon Musk este persoana din spatele Tesla, SpaceX și, mai recent, Twitter. Este un nativ Rac.

Acest celebru miliardar și-a arătat cu siguranță unele dintre trăsăturile sale de Rac, cum ar fi faptul că ia lucrurile în serios, chiar dacă se axează și pe emoțional.

10. Steven Spielberg

Regizorul îndrăgit Steven Spielberg, mintea din spatele unor filme precum "Înapoi în viitor", "Jaws" și serialul "Indiana Jones", este un Săgetător. Săgetătorii au tendința de a gravita către industriile creative și de a-și lăsa imaginația să zboare fără nicio inhibiție.

11. Bill Gates

Celebrul co-fondator al Microsoft, Bill Gates, a fost unul dintre cei mai bogați bărbați din lume pentru zeci de ani. Este un Scorpion, ceea ce înseamnă că și-a dat tot interesul până unde și-a dus pasiunea la rang de succes.

12. Ralph Lauren

Creatorul de modă și mogulul Ralph Lauren și-a construit fabuloasa avere de la zero. Iar Soarele său în Balanță l-a ajutat să devină chibzuit. Balanțele au un ochi incredibil pentru zona vizuală, așa că domeniul modei i s-a potrivit de minune designerului.

Citește și: Zodiac floral. Află care este floarea ideală pentru tine în funcție de zodie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel