10 februarie: Lună Nouă în Vărsător. Un moment nemaipomenit pentru noi începuturi

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 10 februarie, vom avea o Lună Nouă care se petrece în semnul Vărsătorului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne explică care sunt influențele acestui eveniment.

După acest eveniment, Marte și Venus vor intra în Vărsător. Să nu uităm că pe 21 ianuarie, Pluto a intrat în Vărsător. Așadar, putem spune că arhetipul Vărsătorului este în lumina reflectoarelor! Cei cu acest arhetip pronunțat în astrogramele natale se țin departe de turmă.

Cei doi aștri foarte importanți - Soarele, care reprezintă energia conștientă, și Luna, care reprezintă energia inconștientă, se întâlnesc în cel mai nonconformist semn zodiacal.

Luna Nouă este un moment bun pentru a o lua de la capăt, mai ales că Vărsătorul este semnul noutății, inovației, tehnologiei și ezotericului. În plus, Luna va fi în careu cu Uranus și în conjuncție de semn cu Pluto și Mercur. Deci, un moment nemaipomenit pentru a te gândi cum să treci la următorul pas.

Vezi și Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO.

Din cauza prezenței lui Pluto, tot ceea ce începe în perioada aceasta are o componentă de instabilitate. Cu toate acestea, partea bună este că are și o componentă revoluționară. Chiar dacă nu începi nimic în perioada de Lună Nouă, trebuie să urmărești faptul că lucrurile deja au început să se schimbe.

În istorie, Vărsătorul este legat de trecerea la următorul nivel, de schimbare, de inovație și de controlul prin tehnologie, cu toate reglementările care i se atribuie. Mai este asociat și cu viitorii lideri despre care credem că vor schimba lumea. Însă aceștia doar vând niște vorbe frumoase pentru a câștiga simpatie, fără a face nimic altceva.

O Lună Nouă nu are neapărat efecte imediate, conform astrologului. Mai mult ține de pregătire, organizare, pentru a vedea rezultatele după o vreme.

Daniela Simulescu îți recomandă să te detașezi de posturile negative în care te-ai pus. Dacă te privești ca pe o victimă, așa vei rămâne. Totul va căpăta o întorsătură pozitivă doar atunci când vei privi diferit viața. Detașează-te de probleme și privește-le obiectiv. Gândește rațional deoarece și acest aspect este specific Vărsătorului.

Beneficiem și de un stellium în Vărsător care ne poate ajuta să ne îmbunătățim modul de a gândi, să nu ne mai supărăm din orice și să căutăm soluții. Un stellium se formează atunci când avem trei sau mai multe planete în același semn zodiacal. De data aceasta, vom avea patru. Liberul arbitru pe care îl avem este acela de a schimba modul în care ne raportăm la o situație.

Citește în continuare TREI zodii se bucură de o perioadă înfloritoare. DOUĂ zodii vor avea dezechilibre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel