Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Tranzitul lui Pluto în Vărsător este zguduitor. Tehnologia va fi piesa centrală în perioada care urmează. Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, ne oferă mai multe detalii despre ce ne pregătește tranzitul!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. 

Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

Pluto este ultima planetă din Sistemul Solar.

În mitologie, îl reprezintă pe Hades, cel care stătea sub pământ, uitându-se deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Din 2008 și până în prezent, cât Pluto a fost în Capricorn, a adus la suprafață cât de rele sunt unele puteri și cât de mare a fost controlul asupra omenirii prin diverse instituții. Pluto în Capricorn a adus foarte multă putere corporațiilor, unor oameni influenți și unor companii vechi. Au apărut mulți lideri carismatici. 

Când Pluto a intrat în Vărsător anul trecut, a adus în atenția publicului inteligența artificială. Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, dar și nebunia. Bineînțeles, mai este asociat și cu tehnologia

În 2024, readuce tot ceea ce s-a întâmplat anul trecut, adică nevoia de reglementare a inteligenței artificiale, a companiilor care lucrează în domeniul digital și tehnologic. Vărsătorul ține de drepturi egale, socialism și comunism.

Pluto scoate toate aspectele dintr-un semn, fie pozitive sau negative. Vom vedea în jurul nostru multe lupte pentru drepturi și pentru naționalism. Multe lupte la nivel politic se vor duce.

Pluto ne oferă tehnologia, ca mai apoi să scoată din ea și ce știam, dar și ceea ce nu ne era cunoscut. Aduce și anarhie. 

Dacă în astrograma natală nu ai planete peste care Pluto trece, nu aduce neapărat evenimente, ci aduce o schimbare psihologică importantă. Aduce ce este bun și ce este putred.

Astrologul spune: „Cu Pluto în Vărsător, vor apărea situații în care ți se va spune: Vreau să te filmezi nonstop pentru că vreau să scad criminalitatea. Trebuie să te filmezi nonstop pentru că sunt multe situații pe care vrem să le îmbunătățim. Dorim să eficientizăm viața ta și să ți-o facem mai ușoară. Dorim să te simți bine, totul la un click. Intenția este una bună, dar controlul se va propaga și îl vom da peste tot.”

Fii atent la orice acțiune pe care o faci în mediul virtual deoarece îți poate dăuna.

Cu Pluto în Vărsător, vorbim de rețele neuronale, atât cele adevărate, cât și artificiale. „Arma cea mai de preț va fi controlul minții noastre.”, conform astrologului. 

Inteligența artificială deja pune stăpânire pe omenire, deși noi credem că suntem mai deștepți decât ea. Dacă nu îi punem niște limite, vom ajunge victimele propriului comportament. 

Va exista o regenerare a creierului și a rețelelor neuronale. În zona medicală, se vor produce descoperiri uimitoare.

În următorii 20 de ani, un lucru bun al acestui tranzit este că va ajuta la formarea comunităților. Prietenii din online ne pot deveni unii adevărați. 

Anul acesta, Pluto va reveni în Capricorn chiar atunci când ne alegem liderii. Prin urmare, îi vom avea pe cei vechi, în vremuri noi. 

Este necesar să ne calculăm pașii în zona tehnologiei. Nu trebuie să renunțăm la aceasta sau să credem în teorii ale conspirației, doar să fim mai atenți.

Reconversia profesională va fi posibilă la orice vârstă.

Citește și Zodia a cărei transformare personală îi afectează evoluția relațiilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel