Zodia a cărei transformare personală îi afectează evoluția relațiilor

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Transformarea personală aduce atât câștiguri, cât și pierderi în relațiile unui nativ. Iată opinia unui astrolog internațional!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Vărsător, în ceea ce privește dragostea în 2024. 

Iată ce ne spune!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Anul 2024 este unul important pentru puterea personală.

Tranzitul lui Pluto în semnul tău, te ajută să te transformi, să-ți învingi fantomele trecutului și să treci prin schimbări. Acest lucru se va întâmpla și cu relațiile tale.

Cu cât devii mai puternic și mai sigur pe sine, unele relații vor rămâne și se vor întări, în timp ce altele vor fi testate. În plan relațional, șansele sunt ca transformările prin care treci să afecteze această zonă și să fie în legătură.

Vei avea oportunități legate de iubire, de a deveni părinte și în zona plăcerii. S-ar putea să experimentezi creșteri captivante în aceste planuri.

Este anul în care poți învăța cum să te exprimi mai mult și să te lupți fără arme. 

La sfârșitul lunii ianuarie, o schimbare în zona relațiilor tale poate apărea. Poate fi o finalizare al unui capitol romantic, mai ales dacă ai experimentat dificultăți în respectivul parteneriat. Poți celebra faptul că ai trecut prin acele momente dificile și le-ai depășit. Dacă ești singur, te poți pregăti pentru a căuta un nou început alături de cineva. Poți deveni mult mai vizibil în lumea romantică.

În februarie și până la începutul lui martie, vei fi carismatic și vei emana frumusețe. Totodată, dacă vrei să devii părinte, este un moment foarte prielnic.

De la sfârșitul lui mai și până în iunie, vin din nou momente oportune în plan relațional. Pot apărea noi începuturi.  Inspirația va fi de partea ta. Îți poți duce relația la următorul nivel și să creezi ceva alături de partener. Cauți oportunități de a duce lucrurile cu persoana iubită la ceva și mai serios decât până acum. Nu este neapărat să vă căsătoriți, ci puteți decide să mergeți în călătorii împreună sau să vă deschideți o afacere.

Luna iulie poate fi foarte benefică pentru partenerul tău. Va avea oportunități pentru a o duce mai bine, cum ar fi noi resurse pe care le poate descoperi.

În august, este posibil să-ți privește relația retrospectiv. Să te gândești la ceea ce ați făcut împreună și cum puteți evolua mai mult în plan financiar.

Septembrie te sprijină să faci călătorii sau să le plănuiești.

În decembrie, ai putea vedea rezultatele acțiunilor începute în iunie.

Citește și Mesajele anului 2024 pentru Rac, Leu, Săgetător și Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel