Mesajele anului 2024 pentru Rac, Leu, Săgetător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop anual. Astrele transmit mesaje importante pentru nativi, cum ar fi schimbări neașteptate și momente care aduc maturizare.

În acest început de an 2024, simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Iată mesajele astrelor pentru noul an!

Rac/Ascendent în Rac

Prima parte a anului se concentrează pe planuri și obiective. De asta ai nevoie în 2024, nu poți sta degeaba. Ai nevoie de un calendar serios al anului. Dacă nu faci asta, vei ajunge într-un punct în care nu ai motivație și nu știi ce să faci.

Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie, te duce către acele rezoluții, dar nu așa cum ai considerat. Este ideal să fii foarte flexibil. Chiar dacă apar obstacole pe drum, nu trebuie să abandonezi ceea ce ți-ai propus să faci. Trebuie doar să ajustezi.

Această conjuncție te poate ajuta să întâlnești noi oameni și să mergi în alte locuri. Fii foarte deschis și îmbrățișează orice schimbare care ți se arată.

Din a doua parte a anului, Jupiter intră în casa a 12-a, ceea ce înseamnă că trebuie să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi. S-ar putea să fii mai retras și să te ocupi de lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Nu este un tranzit negativ pentru tine, ci te ajută să te repoziționezi.

Axa Nodurilor Lunare la tine este pe 40. Asta înseamnă că va trebuie să oferi carierei ce este de oferit și familiei asemenea.

Pe întreaga durata a anului, Saturn este în casa a 9-a. Filosofia de viață ți se schimbă. Sunt încurajate călătoriile.

Vezi și Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul.

Leu/Ascendent în Leu

În aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus se petrece în casa a 10-a, ceea ce îți poate produce schimbări neașteptate în carieră. Unele îți pot fi pe plac, altele nu. Orice se întâmplă, va fi de bun augur. Nu te victimiza și nu te supăra. Nici nu te agăța de trecut.

O să ai nevoie de mai multă libertate în plan profesional. Dacă în anul 2024 nu vei avea un job cu flexibilitate, nu o să fii fericit. Este un an de reconversie profesională. 

Pe întreags durată a anului, Saturn se află în casa a 8-a. Pentru cine s-a pregătit dinainte, Saturn îl ajută din punct de vedere financiar. Pentru cine nu a făcut niciun efort în a-și face temele, va trebui să trăiască pe modul supraviețuire. 

În plan financiar, trebuie să te bazezi mai mult pe tine și să nu aștepți ajutor de la ceilalți. Nu risca foarte mult când vine vorba de zona financiară.

Saturn poate provoca și întârzieri sau amânări.

Relațiile cu instituțiile financiare vor fi problematice. Poți obține finanțări, dar nu în cele mai bune condiții.

La finalul anului, Marte va fi retrograd în semnul tău. Aduce destul de multă furie, dar și multă ambiție.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Saturn rămâne în casa a 4-a, în mers direct. Aduce multe responsabilități legate de zona imobiliară și de familie.

Unele rude se pot îmbolnăvi sau pot apărea evenimente care te obligă să petreci timp cu cei dragi, te poți chiar împăca cu unii dintre ei.

Dacă cauți o nouă locuință, Saturn te ajută să o găsești, numai că nu pe aceea pe care ți-o imaginai, ci cea potrivită pentru tine. În cazul în care îți construiești una, este posibil să ai câteva incidente neplăcute în proces.

Jupiter, guvernatorul tău, este în casa a 6-a și îți aduce multă muncă. Tematica primelor șase luni ale anului pentru tine este ajustarea. Trebuie să te ocupi și de sănătate.

În a doua parte a anului, Jupiter intră în casa a 7-a. Dintr-o dată, îți poți dori să te căsătorești, să găsești pe cineva potrivit sau să divorțezi.  Jupiter aduce încredere și curaj în zona relațională.

Pești/Ascendent în Pești

Pe 7 martie 2023, Saturn a intrat în semnul tău și va rămâne acolo până în 2026. Trebuie să te gândești cum ți-a fost sănătatea în cursul anului trecut. Saturn îmbătrânești aspecte ce țin de corp, dar te și întărește. 

Probabil că au exista tot felul de momente în care ai plâns și te-ai simțit supărat. Cu toate acestea, ai devenit mai înțelept și mai matur. Asta se va întâmpla și-n 2024. 

Încearcă să-i demonstrezi lui Saturn că te pregătești și că ești ascultător. El este profesorul acela dur. În acest an, sănătatea trebuie să fie prioritatea ta cea mai mare.

În plan profesional, vor fi momente frustrante. S-ar putea să simți că nu-ți mai găsești locul. Saturn trebuie să considere că e momentul schimbării, altfel nu o vei face.

O să ai mai multe momente de solitudine și nici nu vei mai vrea să vorbești cu toată lumea sau să te întâlnești cu aceștia. Nu mai ai timp și energie pentru anumite persoane care te epuizează. 

Dacă îți imaginezi că vei ajunge la alt loc de muncă unde vei fi foarte fericit, este posibil ca așteptările să-ți fie spulberate.

În a doua parte a anului, Jupiter trece în casa a 4-a. Te poate ajuta să te muți, să-ți schimbi țara, să construiești o casă sau să-ți îmbunătățești locuința. Vor fi foarte multe evenimente în familie, oportunități să te revezi cu rudele.

Este durabil tot ceea ce începi în tranzitul lui Saturn. 

Citește în continuare Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia a cărei gânduri despre sine îi afectează relația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel