Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia a cărei gânduri despre sine îi afectează relația

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

În plan amoros, se pare că un nativ al zodiacului își va afecta relația din cauza întrebărilor pe care le are despre sine. Iată ce ne spune un astrolog internațional despre horoscopul iubirii al anului 2024!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Săgetător, în ceea ce privește dragostea în 2024. 

Iată ce ne spune!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În plan relațional, este un an al oportunităților pentru tine. Vor veni oameni în viața ta care te vor susține și încuraja. Aceste persoane sunt înțelepte și posibil cu studii superioare.

În timp ce Mercur a fost retrograd, probabil că ți-ai ridicat câteva întrebări despre sine, cum ar fi cât valorezi și cât de independent ești.

În ianuarie, obții claritate în ceea ce te privește. O să înțelegi mai multe despre tine și despre ceea ce îți dorești. Vei fi și mai carismatic în această lună. Totodată, idei noi ar putea să-ți vină.

În februarie, dacă ai simțit o atracție pentru cineva, este momentul să faci pași către acea persoană.

În aprilie, dacă ești într-o relație, există posibilitatea ca partenerul tău să aibă o perioadă mai dificilă. Acest lucru te poate afecta pe tine sau relația voastră. Trebuie să găsești modalități noi prin care să te distrezi. Mai mult decât atât, ai putea să te gândești la a avea un copil și să discuți acest aspect cu persoana iubită.

De la sfârșitul lui mai până la mijlocul lui iunie, interesul tău va fi în concentrat pe parteneriate, angajamente sau relații serioase. Iunie va aduce și momente frumoase, romantice.

În iulie, ar putea apărea mai multe conflicte decât de obicei.

La finalul anului, s-ar putea să pui la îndoială obiectivele pe care ți le-ai propus. Faptul că vei ridica un semn de întrebare legat de lucrurile realizate, ți-ar putea afecta relația. Poți încheia o conexiune dacă simți că nu îți este potrivită.

Poate te interesează și Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care se va iubi mai mult pe sine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel