Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care se va iubi mai mult pe sine

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

În plan amoros, se pare că un nativ al zodiacului se va pune pe primul loc și va căuta parteneri care îl susțin în creșterea personală. Iată ce ne spune un astrolog internațional despre horoscopul iubirii al anului 2024!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Pești, în ceea ce privește dragostea în 2024. 

Iată ce ne spune!

Pești/Ascendent în Pești

Concentrarea va fi mai mult pe tine. O să-ți dai seama cum să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Vei avea mai multe responsabilități. Această grijă de sine îți va afecta relațiile.

Tot felul de teste vor apărea, mai ales în plan relațional. Dacă ai un partener, va trebui să vezi dacă susține creșterea ta personală. Pot apărea neînțelegeri dacă aveți obiective diferite.

În februarie, ai putea pleca într-o escapadă cu partenerul tău. Pe la sfârșitul lunii, vei fi mult mai romantic. În această perioadă, nu căuta conexiuni care sunt pasionale, dar nesănătoase.

În martie, o să primești mai multă claritate și poți începe proiecte noi.

Pe 21 aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus este importantă pentru cine este interesat să se mute sau pentru cei care sunt interesați de vecinii lor. Dacă ai un vecin pe care-l găsești atractiv, ar putea să se lege o conexiune.

Dacă vrei să devii părinte, în iunie este momentul potrivit. Totodată, vei deveni mult mai magnetic, așadar dacă ești singur, poți avea parte de multe invitații în oraș.

În august, pot apărea tot felul de parteneriate. Pot fi noi parteneri de afaceri sau unii romantici.

În septembrie, poți să ai parte de noi relații și începuturi care te vor face mult mai matur. De exemplu, ai putea deveni părinte. 

Citește și Marte în Capricorn din 4 ianuarie. Decizii radicale pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel