Marte în Capricorn din 4 ianuarie. Decizii radicale pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marte intră în Capricorn pe data de 4 ianuarie și va sta acolo până pe 13 februarie. Va avea timp suficient să ne disciplineze și să ne arate cât de important este să te ții de un plan. Iată ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, despre acest tranzit foarte dur!

Începutul lui ianuarie ne aduce un tranzit important. Marte intră în Capricorn pe data de 4 ianuarie și va rămâne acolo până pe 13 februarie

Marte este reprezentat de către Ares în mitologie, Zeul Războiului. În afară de război, Ares mai reprezintă și curajul, forța, inițiativa, pasiunea, cât și furia, agresivitatea.

Arhetipul Capricornului este cel al structurii, al carieriei, al deciziilor, al maturizării, al responsabilității, dar și al asumării.

Când Marte este în Capricorn, îl putem privi ca pe un soldat care organizează și deleagă. Se izolează și își face un plan pe termen lung, lăsând sentimentele la o parte.  În spate are multă răbdare. Acest războinic conduce armata foarte dur și este conștient că doar disciplina și respectarea planului îi vor aduce succesul. 

Dacă vrei să iei decizii, va fi momentul cel mai bun. În primul rând, trebuie să te gândești care e obiectivul tău de durată din punct de vedere profesional. Ia hotărâri care pe moment nu-ți vor plăcea. 

Tranzitul lui Marte prin Capricorn ne împinge să fim foarte înțelepți și serioși. 

Vezi și Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Marte în Capricorn nu suportă victimizarea și nici copilărismele. El își dorește să acceptăm ceea ce se întâmplă. Capricornul este guvernat de către Saturn, care nu are scurtături și susține că doar prin muncă poți ajunge unde îți dorești.

În timpul acestui tranzit sunt încurajate deciziile profesionale, promovarea, dorința de a prelua mai multe sarcini sau asumarea unui rol important (în familie, comunitate). Putem face schimbări treptat, de care ne vom ține.

Cei cu marcaj cardinal în astrograma natală vor fi cei mai afectați: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Mai întâi o să vă aducă furie și nerăbdare, pe care trebuie să le gestionați.

Aspectele lui Marte în semnul Capricornului

10 ianuarie - Sextil cu Saturn din Pești

Un aspect care ne readuce aminte ce e important pentru noi și ce contează cu adevărat. La nivel mondial, s-ar putea să existe o oarecare liniștire a unor conflicte sau o tentativă de negociere. 

12 ianuarie - Trigon între Marte și Jupiter în Taur

O zi nemaipomenită pentru a dobândi curaj și încredere în negocieri și în căutarea unui loc de muncă mai bun. Curajul, acțiunea și încrederea se îmbină armonios, astfel încât să reușești ceea ce îți propui. În jurul acestei zile poți începe orice activitate nouă.

Aspectul este cel mai favorabil pentru Capricorni și Tauri.

27 ianuarie - Conjuncție între Mercur și Marte

Mercur este vocea noastră, iar Marte reprezintă furia, curajul. Când cele două planete se întâlnesc, aduc declarații, tentative și decizii supărătoare. Totodată, această conjuncție vine și cu mult curaj. 

La nivel mondial, ar putea exista declarații conflictuale, mai ales din partea liderilor. 

La nivel personal, trebuie să fii atent în a nu deveni lup moralist și să nu îi judeci pe alții, legat de lucrurile pe care nu le poți face tu. 

O zi nemaipomenită de a lua decizii și de a avea curaj să rupi ceea ce nu-ți mai priește.

La nivel de comunicații și drumuri, pot apărea situații jenante, accidente sau încurcături. 

30 ianuarie - Trigon între Marte și Uranus

Marte reprezintă zona de luptă, iar Uranus de schimbare. Suntem susținuți să privim către viitor. Putem îmbina trecutul cu viitorul, astfel încât să ne folosească și să avem control asupra a ceea ce urmează. 

8 februarie - Sextil cu Neptun

Când Marte și Neptun se întâlnesc, aduc puțină inspirație și te lasă purtat de intuiție. Oferă o altă estetică luptei pe care o duce soldatul din Marte în Capricorn. 

13 februarie - Marte iese din Capricorn și face conjuncție cu Pluto

Se vor întâmpla lucruri nemaipomenite în lume, dar și la nivel personal s-ar putea să simțim nevoia de a ne găsi puterea interioară. Lupta adevărată este cea interioară, nu cu ceilalți. 

Astrologul recomandă să iei decizii importante în timpul acestui tranzit, să-ți faci planuri și să ai obiective. 

Ai citit și Previziuni 2024. Amos, tarotolog: An bogat în schimbări economice mari?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel