Previziuni 2024. Amos, tarotolog: An bogat în schimbări economice mari

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
EXCLUSIV

Amos a oferit o declarație pentru Astrosens.ro și ne-a vorbit despre previziunile anului 2024.

La fiecare început de an, pe lângă rezoluții și planuri, mai avem nevoie de ceva. De certitudini. De previziuni. De recomandări. Oamenii își îndreaptă bineînțeles atenția către specialiștii din domeniile spirituale.

Iar noi i-am ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2023, atât pentru emisiunile, dar și pentru interviurile Astrosens. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2024.

Astăzi continuăm cu părerea lui Amos, pe numele său Paul Ionuț Simbotin. Este unul dintre tarotologii tineri din România și extrem de capabili, care te poate face să-ți schimbi părerea despre modul în care vezi tarotul și, de ce nu, să renunți la prejudecăți.

Previziunile lui Amos pentru 2024

Anul 2023 ne-a confruntat cu multe provocări mai pe toate planurile. Să nu ne grăbim în a le defini ca și obstacole ci ca experiențe de care aveam și avem nevoie pentru a evolua ca societate. Ne obișnuisem cu o așa numită normalitate care până la urmă nu ne-ar fi ambiționat să ieșim din bula noastră confortabilă și să realizăm că putem face mai multe decât am crezut. 

Începând cu anul 2023 am început să intrăm în ciclul spiritual de 7 ani ce duce la transformarea lumii și implicit a energiei Pământului, astfel 2024 devine promotorul acestei transformări. Primul an care în care se vor pune în aplicare legile Noii Ordini Mondiale. 

Spuneam mai sus de ciclul spiritual de 7 ani (2023-2030) prin urmare toată această tranziție se va finaliza în anul 2030. După acest an, Pământul se pregătește pentru următorul eveniment crucial și anume intrarea în era Vărsătorului. Deși unii astronomi declară că ne aflăm în această eră încă din anul 2012, astrologia susține că anul intrării ar fi 2375. Indiferent cum am situa acest eveniment, realizăm și simțim schimbările drastice prin care trecem cu toții. 

Era Vărsătorului este privită ca un punct de cotitură spirituală – pentru societate, dar în special pentru fiecare individ în parte. 

Prin studiul efectuat și prin prisma cărților de tarot pot afirma că anul 2024 va fi un an bogat în schimbări economice mari ce vor impacta în special domeniul sănătății dar și a micilor întreprinzători. Ca de fiecare dată unii vor pierde iar alții vor câștiga în urma acestei schimbări.

Domeniul sănătății se va confrunta cu o epidemie ce va afecta sistemul digestiv dar și aparatul respirator, iar marile companii vor promova vaccinarea din nou. 

Din punct de vedere numerologic, anul 2024 stă frumos pe cifra 8 iar asta înseamnă multe schimbări și în domeniul imobiliar, legislație nouă și prețuri pe măsură. Creditele se vor accesa mai greu ca niciodată. Totodată este un an în care problemele noastre legate de moșteniri, tranzacții, procese și mutare își vor găsi rezolvarea. 

Oamenii vor fi mult mai atenți la detalii și mulți vor înțelege că au încercat prea mult timp să controleze unele situații, în special situații financiare care nu le-au adus decât stres și dureri de cap, prin urmare se renunță la control și se abordează o atitudine spontană în funcție de ceea ce se va întâmpla, desigur asta nu înseamnă să nu fim precauți.

Credințele se schimbă și obiceiurile noastre de asemenea. Tot mai mulți oameni vor tinde spre divin și spre a căpăta tot mai multă înțelegere despre univers și despre ce înseamnă de fapt Dumnezeu, toate aceste informații fiind corelate cu știința. Vom constata că nu am fost și că nu suntem singuri în Univers. 

Războiul din Israel nu se va termina, la fel și cel din Ucraina, observ o perioadă de încă doi ani în ambele situații. 

Pentru creștinism în general reprezintă primul an în care va cunoaște o lipsă a încrederii societății. Oamenii vor înțelege manipularea și puterea exercitată de aceste instituții, prin urmare o mare parte din ei vor schimba felul în care se raportează la Hristos analizând mult mai bine scrierile Scripturii. Vorbim despre conștientizare și despre abordarea unui creștinism mai liber ,asta până la apariția unei singure religii mondiale, New Age Philosophy. 

Este un an interesant cel puțin, care vine și cu un eveniment major astrologic și anume intrarea lui Pluton în semnul Vărsătorului începând cu 21 ianuarie 2024. 

Ne-am mai confruntat cu acest tranzit în luna martie 2023 și cu siguranță ați simțit energia puternică a lui Pluton și schimbările pe care le aduce. 

Acest tranzit va avea un efect major asupra dezvoltării rapide a tehnologiei, descoperiri arheologice importante și schimbarea regulamentelor din instituțiile de stat. 

Cu toate astea, acest eveniment în anul 2024 va fi o trecere a energiei lui Pluton căci va avea o retrogradare scurtă în semnul Capricornului prin luna septembrie 2024 și abia la începutul anului 2025 va reintra în semnul Vărsătorului pentru 20 de ani. 

Sfatul cărților de tarot este Arcana Majoră SOARELE: Deși avem senzația că ne descompunem să nu uităm că nu este decât o tranziție către un eveniment istoric pe care avem ocazia să îl trăim și să nu ne pierdem în conspirații. Totul în Univers este bine calculat iar toate aceste schimbări pot aduce mari conștientizări și revelații dacă știm să profităm de ele. 

Conștiința colectivă se metamorfozează, pământul se regenerează iar noi începem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine!

AMOS.

2. Etalare Am... (etalare-amos-2024_69837000.jpg)

Citește și Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel