Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Luna ianuarie aduce ambiție și pragmatism. Vom avea și câteva evenimente astrologice favorabile! Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne explică ce ne așteaptă în prima lună a anului! Iată care sunt previziunile pentru fiecare nativ!

Primele două zile din 2024 au parte de retrogradarea lui Mercur. Ceea ce înseamnă că nu suntem deloc sfătuiți de către astre să ne gândim la rezoluții noi. Cu toate acestea, luna ianuarie are câteva promisiuni pentru noi. Marte și Venus intră în semnul Capricornului. Trebuie să începem anul 2024 cu multă seriozitate. Și să alegem adultul din noi în momentele provocatoare.

Relația bună dintre Jupiter și Saturn, ambele directe, îi va ajuta pe cei care vor avea răbdare. Iar întoarcerea lui Pluto în Vărsător pe 21 ianuarie va schimba cu siguranță lumea.

Laitmotivul anului 2024 este monetizarea. Conjuncția Jupiter(expansiunea)-Uranus(inovația și instabilitatea) în semnul Taurului, al resurselor, de pe 21 aprilie va provoca schimbări semnificative din punct de vedere financiar, la nivel mondial, care se vor răsfrânge și asupra buzunarelor noastre. 

Iată previziunile pentru luna ianuarie!

Ai văzut Zodia care în anul 2024 poate alege un nou drum în carieră?

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte intră în casa a 10-a pe 4 ianuarie, accentuând perspectivele legate de carieră. Luna începe cu focusul pe decizii profesionale și conflictul posibil cu superiorii, cerându-ți să fii mai expresiv și să te aperi. Este momentul unei evaluări financiare și renunțării la cheltuieli care nu-ți sunt de folos. În dragoste, începutul este tensionat, aducând posibile decepții. Luna se încheie tot cu accent pe carieră și ambiție crescută, îndemnându-te să eviți amânările și să urci la nivelul următor.

Vezi AICI previziunile complete pentru BERBEC în luna ianuarie 2024.

Taur/Ascendent în Taur

În ianuarie, Venus face careu cu Saturn și Neptun, ceea ce creează dificultăți. O să producă un sentiment de disconfort. Este recomandat să evaluezi resursele de care dispui în această perioadă. Astrologul sugerează o reflecție profundă pentru a identifica autenticul în viața ta, atât personal, cât și profesional. La începutul anului, este important să rezolvi responsabilitățile financiare imediate. În ultima săptămână a lunii, schimbările favorabile apar odată cu intrarea lui Venus în casa a 9-a, alături de Marte. Chiar dacă debutul este tumultuos, se pare că vei găsi claritate și obiectivitate pe parcurs.

Vezi AICI previziunile complete pentru TAUR în luna ianuarie 2024.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În ianuarie, Mercur își oprește retrogradarea în casa a 7-a, unde se află și Venus, ceea ce pune accentul pe relații. Comunicarea și capacitatea de a ajunge la compromisuri devin esențiale. Este momentul să fii conștient de modul în care socializezi și negociezi în parteneriatele tale. Trebuie să lași de la tine pentru a menține echilibrul și armonia. Este important să faci loc schimbărilor pozitive în viitor, fără a lua decizii în grabă. Observarea atentă și răbdarea în relații sunt sfaturile astrologului pentru această perioadă.

Vezi AICI previziunile complete pentru GEMENI în luna ianuarie 2024.

Rac/Ascendent în Rac

În ianuarie, munca va fi prioritară, căutând productivitate și acceptând stresul cu determinare. Efortul de a umple fiecare moment poate ascunde o evitare a unor aspecte personale care te afectează. S-ar putea să fii tensionat și să eviți momentele de liniște din teama de confruntări sau probleme în viața personală. Este important să fii atent la informații și să fii precaut, dat fiind că te afli sub presiune. Odată cu intrarea lui Marte în casa a 7-a, se pot intensifica problemele din relația cu partenerul. Dacă ești singur, există o posibilitate de a întâlni persoane noi în ultima parte a lunii.

Vezi AICI previziunile complete pentru RAC în luna ianuarie 2024.

Leu/ Ascendent în Leu

În prima parte a lunii, vei avea momente relaxante și sociale plăcute, însă după 4 ianuarie, intrarea lui Marte în casa a 6-a aduce agitație și presiuni legate de timp la locul de muncă, posibile conflicte cu colegii și dificultăți în a te face remarcat. Există tendința de a subestima situațiile și de a nu vedea realitatea în totalitate. Este important să eviți excesele în ianuarie deoarece îți pot afecta sănătatea. Ar fi bine să consulți un specialist dacă te simți rău și să eviți situațiile conflictuale, iar spre finalul lunii pot apărea aprecieri din partea oamenilor și oportunități noi în proiecte.

Vezi AICI previziunile complete pentru LEU în luna ianuarie 2024.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Anul 2024 este definit de Saturn în casa a 7-a și Jupiter în a 9-a, ambele în mers direct, conturând evoluția relațiilor tale. Se pune accentul pe găsirea unei compatibilități autentice și renunțarea la aspectele care nu-ți priesc. Cu Saturn acolo, s-ar putea să apară provocări în relație, dar care pot contribui la maturizarea acesteia. Mercur își încheie retrogradarea în casa a 4-a, sugerând posibile probleme casnice la începutul lunii, iar intrarea lui Marte în casa a 5-a subliniază importanța relațiilor și a iubirii, încurajându-te să pui accentul pe propria fericire în primele luni ale anului.

Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ în luna ianuarie 2024.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus în casa a 3-a face careu cu Saturn la începutul lunii, ceea ce poate genera un început de an caracterizat de incertitudine și retragere. Există riscul să-ți conturezi scenarii fictive care să te afecteze profund. Odată ce Marte intră în casa a 4-a, ar putea apărea tensiuni în relația cu membrii familiei în ianuarie, cu conflicte izbucnite chiar și din motive minore. Cu toate acestea, este esențial să deschizi dialogul pentru a înțelege motivele reale din spatele acestor supărări. Deși Marte poate aduce furie, intrarea ulterioară a lui Venus în aceeași casă poate aduce echilibru. Această perioadă reprezintă o oportunitate excelentă pentru a investi în decorarea, repararea sau achiziționarea de lucruri noi pentru casă, căutând un mediu care să-ți ofere confort și liniște.

Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ în luna ianuarie 2024.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe 4 ianuarie, Marte intră în casa a 3-a și face un aspect favorabil cu Jupiter din casa a 7-a și Saturn din a 5-a. Mercur și Venus în casa a 2-a pot influența cheltuielile sau tendința de a exagera cu banii, însă Marte aduce oportunități de a descoperi resurse noi, incluzând negocierea salariului și obținerea de bonusuri sau succes în vânzări. Lună e benefică pentru schimbări, implicând ambiție și adaptare în proiecte, încurajând concentrarea eficientă în examene și favorizând conexiunile cu partenerul odată cu intrarea lui Venus în casa a 3-a spre finalul lunii. În 2024, relațiile se află în centrul atenției, subliniind importanța timpului petrecut alături de persoana iubită.

Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION în luna ianuarie 2024.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În următoarea perioadă, Venus în semnul tău aduce tensiune și neliniște în cuplu. Tranzitul încurajează preocuparea pentru aspectul exterior. Intrarea lui Marte în casa a 2-a aduce cheltuieli suplimentare, dar și oportunitatea de a descoperi și folosi alte resurse. Munca intensă poate duce la epuizare și la o limitare a bucuriei, iar influența lui Saturn în casa a 4-a semnalează un proces de maturizare, care aduce cu sine și aspecte mai puțin plăcute ale vieții.

Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în luna ianuarie 2024.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Debutul lui ianuarie aduce motivație, cu Marte aducând ambiție și determinare, îndemnându-i pe cei mai retrași sau deja siguri pe ei să acționeze. Luna începe favorabil, oferind oportunități pentru proiecte noi sau finalizarea celor vechi. În casa a 12-a se află Venus și Mercur, facilitând identificarea aspectelor care nu mai funcționează. Marte generează dorința de a te apuca de sport. Luna ianuarie te îndeamnă la preluarea controlului asupra destinului. 

Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN în luna ianuarie 2024.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ianuarie îți cere să fii discret și introspectiv, odată cu intrarea lui Marte în casa a 12-a. Această perioadă de hibernare te ajută să-ți clarifici procesele interne și să identifici modelele care îți îngreunează progresul. Cu Venus în casa a 11-a și Mercur oprindu-și retrogradarea, interacțiunile sociale pot genera conflicte, iar epuizarea resurselor devine evidentă. Este mai potrivit să rezolvi lucrurile neterminate decât să-ți stabilești obiective noi. În ultima săptămână, se recomandă o atitudine mai retrasă, acordând atenție sănătății și lăsând lucrurile să se desfășoare natural.

Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în luna ianuarie 2024.

Pești/Ascendent în Pești

Ianuarie vine cu decizii importante legate de carieră. Mercur retrograd în casa a 10-a cerând o reevaluare a alegerilor. Intrarea lui Marte în casa a 11-a pe 4 ianuarie te-ar putea conduce la acțiuni noi în lipsa rezultatelor dorite. Jupiter își oprește retrogradarea într-o casă benefică pentru tine, legată de învățare și conexiuni. În prima lună a anului, prioritatea este pragmatismul în interacțiunile sociale și construirea unor fundamente solide în viață, mai ales că Saturn este prezent în semnul tău până în iunie, accentuând importanța precauției și a sănătății.

Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI în luna ianuarie 2024.

Vezi și Horoscop CHINEZESC 2024 pentru Șobolan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel