Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni complete pentru Taur/ Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Află ce pregătește luna ianuarie pentru nativii zodiei Taur! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce vești importante! Iată cum va arăta prima lună a anului pentru aceștia.

Taur/Ascendent în Taur IANUARIE 2024

În prima parte a lunii, Venus, guvernatoarea ta, nu se află într-o poziție favorabilă pentru tine. Va face careu cu Saturn și cu Neptun, ceea ce te va face să te simți inconfortabil.

Astrologul îți recomandă ca în ianuarie să îți evaluezi resursele disponibile și să accepți că nu poți să te ocupi de tot. Ar fi bine să reflectezi serios asupra a ceea ce este autentic pentru tine și ce nu, fie că este vorba de sfera personală sau cea profesională.

La începutul anului 2024, verifică ce facturi, taxe sau impozite ai de achitat. Nu le amâna, pentru că vei fi urmărit de ele.

În ultima săptămână a lunii, Venus va intra în casa a 9-a, unde se află și Marte. Primele trei săptămâni ale anului nu vor fi favorabile pentru tine, însă pe parcurs lucrurile se vor așeza.

De asemenea, în zilele de final ale anului, Soarele va intra în casa a 10-a, iar în sfera profesională vor apărea aspecte care îți vor capta atenția.

Chiar dacă începutul nu îți este pe plac, aspectele de la sfârșit îți vor oferi mai multă claritate și o direcție. Vei deveni mult mai obiectiv.

Anul va începe pentru tine cu un haos emoțional și mental, dar ulterior te vei regăsi cu ușurință.

Ai citit și Cele PATRU zodii afectate de ultima Lună Plină din 2023?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel