Cele PATRU zodii afectate de ultima Lună Plină din 2023

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. Pe 27 decembrie va avea loc Luna Plină în Rac.

Ultima Lună Plină din 2023, cea în semnul Racului de pe 27 decembrie, beneficiază de aspecte pozitive cu Jupiter. Este ca și cum astrele s-au pus de acord pentru ca noi să facem o trecere de la ce nu ne mai ajută în 2023, astfel încât să facem spațiu pentru altceva bun din 2024. Să nu uităm că arhetipul Racului, unde este Luna, este cel al familiarului, trecutului, al rădăcinilor. Iar cel al Capricornului, unde se află Soarele, vorbește despre planuri concrete de acum încolo. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Vei avea parte de tot felul de situații provocatoare, acasă, cu Luna Plină în Rac, în casa a 4-a. Va trebui să îţi dai seama de cine eşti tu, de câtă putere ai, de cum îţi poţi ajuta părinţii, copiii, familia. Este un moment bun în care să laşi să faci o punte între trecut și viitor şi să vezi cum îți construieşti parcursul profesional în 2024. Rolul acestui eveniment este acela de a privi cu înțelepciune către trecut și cu încredere spre viitor. 

Horoscop 2024 Berbec. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Plină se petrece în semnul tău. Îți dai seama că vei fi un adevărat carusel emoțional. Mai ales că suntem în plină perioadă a sărbătorilor, pe care tu o adori. Cu Soarele și Pluto în casa a șaptea, trebuie să ai mai mare grijă la relaţii. Unii dintre voi vor trece de la o extremă la alta. Voi aţi vrea să nu se schimbe nimic, dar iată că viața vă va obliga. Că dacă nu schimbaţi, nu o să fie nimic bun. Astrele vă recomandă să nu luați decizii bazate pe emoții până la final de an. 

Horoscop 2024 Rac. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Balanţă/ Ascendent în Balanţă

Luna Plină se va petrece în casa a zecea, cea a carierei. Astrele vă recomandă să nu staţi foarte mult la locul de muncă. În momentul în care exageraţi cu munca, este de fapt o fugă de problemele de acasă. Sau o fugă de a sta cu copiii, cu familia. Sau altfel spus fuga de responsabilitate. Luna Plină de pe 27 decembrie te va obliga să împaci și capra și varza. Șefii vor lua unele decizii total neplăcute și inconfortabile. Care vă vor da viața peste cap. Și asta se va reflecta și în comportamentul față de familie. 

Horoscop 2024 Balanță. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Luna Plină se va petrece în casa a șaptea, a relațiilor. Dar nu putem neglja faptul că Soarele și Pluto se află în semnul tău pentru ultima oară(vom avea din nou această alăturare în 2254!) Este momentul să renunți la obiceiuri, oameni sau lucruri care nu îți mai folosesc. Și poate este cazul să decideți  Poate că nu ar strica să începeți să vă faceți un plan în acest sens. Această conjuncţie mai vorbeşte şi despre o nevoie de a nu mai lua decizii pentru alţii. Nu este cazul să preluați responsabilități în plus!

Horoscop 2024 Capricorn. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel