Horoscop 2024 Capricorn. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Capricorn și cum va fi influențată această zodie.

Previziuni 2024 pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pe 21 ianuarie, Pluto îți părăsește semnul și intră în Vărsător. În teoria astrologică, Pluto are legătură cu schimbările radicale.

Din 2008 încoace, ai trecut prin multe momente furtunoase pe planul sănătății, a ta sau a celor dragi.  Pluto îți arată că puterea interioară este cea care contează, nu doar resursele exterioare.

Când Pluto va intra în semnul Vărsătorului, se va duce în casa a 2-a, cea asociată cu resursele. Între 2 septembrie și 20 noiembrie, revine în Capricorn. Astrologul îți recomandă ca la început de an să te reculegi și să analizezi de câte ori te-ai gândit că nu poți trece peste o situație, dar ai făcut-o. Este nevoie să înveți să te valorifici mai mult.

Din punct de vedere financiar, ai putea începe o perioadă care o să-ți dea anumite lecții. Nu te baza pe nimeni și pe nimic, doar pe tine însuți. 

În 2024, trebuie să ai mai mare grijă și la sănătate, mai ales dacă ai tratat-o cu superficialitate. Pluto îți poate induce iluzia că simptomele tale sunt de o natură aparte, dar trebuie să te bazezi pe medicina clasică. 

Saturn, guvernatorul tău, este în casa a 3-a lângă Neptun. Te va ajuta să iei niște decizii definitive care pot fi legate de schimbarea locuinței sau plecatul din țară. Orice decizie vei lua, o să fie de lungă durată. 

Totodată, ai capacitatea de a obține diplome și de a învăța lucruri noi. Toate acestea le poți sedimenta foarte bine și după aceea poți culege roadele de pe urma lor. 

În relațiile cu frații sau surorile, ar putea exista niște neajunsuri. Dacă nu vei putea fi alături de ei într-un moment special, Saturn îți arată o distanțare. 

Până pe 26 mai, Jupiter se află în casa a 5-a. Asta presupune o amplificare a tot ceea ce înseamnă relația cu copiii, creativitate, iubire, plăcere și veselie.

Pe 21 aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus va fi tot în această casă. Ai putea să ai parte de-un copil sau să dai de un partener care are unul. Pentru unii, va veni cu nevoia de a fi mai romantici. 

Până la finalul lui mai, gândește-te la ce înseamnă iubirea pentru tine. Contemplează la ce te face pe tine să te simți iubit. 

Bucură-te de viață făcând lucruri mici care contează, cum ar fi să petreci mai mult timp alături de copilul tău, să citești o carte sau să pornești într-o călătorie. 

De pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 6-a, cea a muncii. Deși ești muncitor, volumul de muncă pe care-l vei avea este posibil să te depășească și pe tine. Astrologul te sfătuiește să ai grijă în ce te bagi, dacă vei vrea un loc de muncă part-time. Jupiter îți induce credința că tu le poți duce pe toate. Însă, oricât te vei strădui, nu vei reuși.

Nu-ți ignora sănătatea, chiar dacă ai simptome comune. Jupiter în casa a 6-a, te ajută să găsești specialiștii buni care îți pot recomanda un alt stil de viață. 

A doua parte a anului nu-ți va fi favorabilă deloc dacă nu iei decizia să faci ceva și pentru tine. 

Citește și Zodia care se poate reinventa în anul 2024.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel