Horoscop CHINEZESC 2024 pentru Șobolan

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul Anca Dimancea, invitată în emisiunea WOW Zodiac prezentată de Ana Maria Ticea, aduce veștile din zodiacul chinezesc pentru anul 2024, cel al Dragonului. Iată previziunile!

Suntem la începutul unei perioade pline de energie și dinamism, sub semnul Dragonului de Lemn. Dragonul, recunoscut drept cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne încurajează să ne lăsăm purtați de imaginație și să visăm mai amplu decât am făcut-o vreodată.

În mitologia chineză, Dragonul reprezintă simbolul suprem al puterii, norocului și succesului. Este o ființă mistică asociată schimbării, inovației și expansiunii.

Anul Dragonului aduce adesea cu el revoluții personale și schimbări sociale, inspirând oamenii să aspire la idealuri înalte și să își depășească limitele proprii.

În anul Dragonului, este bine să ne concentrăm pe partea de spiritualitate, nu doar spre a agonisi. Altfel, vom avea surprize neplăcute.

Iată previziunile pentru primul nativ al zodiacului chinezesc!

Șobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Ești unul dintre nativii care vor beneficia cel mai mult de anul care vine. Poți dărâma munții. Este un an bun să demarezi proiecte mărețe și să începi lucruri noi.

Orice îți trece prin cap și simți că ai putere să-l duci la capăt, este ideal de început în anul Dragonului.

Vei fi capabil de orice, în plan profesional, dar și personal.

Te-ar putea interesa și HOROSCOP NOU 2024 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel