HOROSCOP NOU 2024 pentru TOATE zodiile

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Anul 2024 aduce suișuri, dar și coborâșuri pentru zodii. Unii vor avea ocazia să treacă la un nivel superior, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne explică ce evenimente ne așteaptă în noul an și cum să le facem față! Iată care sunt previziunile pentru fiecare nativ!

2023 a avut multe lecții pentru noi, mai ales din punctul de vedere al relațiilor și al iubirii de sine. Retrogradarea lui Venus ne-a pus față în față cu fantomele trecutului. Iar intrarea lui Saturn în Pești ne-a obligat să acceptăm realitatea, în detrimentul așteptărilor din capul nostru. 

Atenție la trecerea dintre ani! Mercur retrograd va face legătura între 2023 și 2024! Deci nu vă grăbiți cu rezoluțiile!

Laitmotivul anului 2024 este monetizarea. Conjuncția Jupiter(expansiunea)-Uranus(inovația și instabilitatea) în semnul Taurului, al resurselor, de pe 21 aprilie va provoca schimbări semnificative din punct de vedere financiar, la nivel mondial, care se vor răsfrânge și asupra buzunarelor noastre. Cei care vor fi dispuși să se adapteze, vor avea multe de câștigat. Cei care vor opune rezistență, vor avea multe de îndurat. 

Începând cu 26 mai, Jupiter se mută pentru aproximativ un an în semnul Gemenilor. Acest tranzit va oferi numeroase oportunități celor care vor dori să evolueze, să se preocupe de educație, dar și de călătorii.

Ce le rezervă anul 2024 zodiilor?

Te-ar putea interesa și Jupiter direct în Taur din 30 decembrie. Zodiile cele mai avantajate.

Berbec/Ascendent în Berbec

În primele luni ale anului, este crucial să gestionezi cu atenție resursele financiare. Este recomandat să creezi un buget de rezervă, să investești în educație financiară și să nu fii influențat de factori externi. De asemenea, evită riscul asociat proiectelor care par promițătoare la început. Există posibilitatea să descoperi și să valorifici noi talente care pot deveni surse de venit. Indiferent de vârstă sau educație, este important să continui să înveți și să te dezvolți.

Vezi AICI previziunile complete pentru BERBEC în 2024.

Taur/Ascendent în Taur

Când Jupiter se întâlnește cu Uranus, totul ia o întorsătură serioasă. Ca această conjuncție să fie pe placul tău, trebuie să fii deschis schimbării. Uranus pentru tine este precum un uragan. Jupiter se află în Taur, ceea ce este un lucru bun deoarece te sprijină. Astrologul îți recomandă ca încă de la începutul noului an, să faci tot posibilul să te reinvetezi în anumite aspecte. Un astfel de eveniment astrologic, îți poate lua și mințile. De exemplu, poate accentua criza vârstei mijlocii. Ai grijă de tine și de cei dragi. Ferește-te de activități cu impact negativ.

Vezi AICI previziunile complete pentru TAUR în 2024.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Tranzitul lui Jupiter te pregătește pentru intrarea lui Uranus în semnul tău, care va avea loc undeva în 2026. Încearcă să îți permiți lucruri acum, chiar dacă nu ești sigur de folosul lor. Evoluează în această perioadă. Întregul an 2024 va avea Saturn în casa a 10-a, făcând un aspect tensionat cu Jupiter. Vei simți presiunea timpului și senzația că vrei să faci multe, dar Saturn te va încetini. Orice grabă va fi pedepsită în noul an. 

Vezi AICI previziunile complete pentru GEMENI în 2024.

Rac/Ascendent în Rac

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 12-a scoate la suprafață atât aspecte pozitive, cât și negative ale acțiunilor tale anterioare. Probleme la locul de muncă sau financiare pot apărea, generând confuzie în privința direcției de urmat. Este important să acorzi atenție atât sănătății fizice, cât și celei mintale și emoționale. Mai apoi, ar trebui să iei în considerare posibilitatea de a-ți schimba locul de rezidență. Perioada va fi bună dacă dorești să pleci sau să te întorci în țară.

Vezi AICI previziunile complete pentru RAC în 2024.

Leu/Ascendent în Leu

Primele luni ale anului sunt cruciale din perspectivă profesională. Astrologul recomandă să fii flexibil și să fii deschis către schimbare. Dacă te pregătești înainte de tranzitul lui Uranus, impactul va fi mai ușor. Dacă insiști să menții ceva ce nu mai funcționează, ai putea avea de suferit. Pe 21 ianuarie, Pluto revine în casa a 7-a, cea a relațiilor. Acest tranzit intensifică relațiile, aducându-le mai multă pasiune și profunzime. 

Vezi AICI previziunile complete pentru LEU în 2024.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În prima jumătate a anului 2024, vei continua direcția inițiată în 2023, în special în ceea ce privește relațiile personale. Începând cu 26 mai, Jupiter va intra în casa a 10-a, cea a carierei. În următorul an, acest tranzit te va ajuta să privești lucrurile într-o lumină pozitivă. Jupiter te sprijină în construirea unei cariere solide, dacă vei fi modest și conștient că nu ești deasupra tuturor. Jupiter va face careu cu Saturn, ceea ce îți va limita exagerările. A doua parte a anului se anunță prosperă pe plan profesional. Poți schimba locul de muncă sau chiar să explorezi oportunități în afara țării.

Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ în 2024.

Balanță/Ascendent în Balanță

În prima parte a noului an, Jupiter rămâne în casa a 8-a. Pe 21 aprilie, va face conjuncție cu Uranus. Îți poate aduce o moștenire sau o pierdere. Trebuie să fii atent cu cine te asociezi. Nu investi în oameni sau lucruri doar pentru că ai fost influențat de către altcineva. Fii mai eficient, dar nu munci mai mult decât este cazul la un proiect.  De pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 9-a. O să-ți fie prielnic pentru a ieși la suprafață și poți lua decizii în această perioadă.

Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ în 2024.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe 26 mai, Jupiter va intra în casa a 8-a, asociată cu finanțele partenerului, moștenirile, taxele și intimitatea. Există șansa să descoperi secrete sau să fii expus, așa că ar trebui să fii atent la cine îți împărtășești viața personală. Acest moment poate fi potrivit pentru consolidarea relației tale afective. Jupiter te poate ajuta să obții finanțare sau să faci investiții pe termen lung. Careul cu Saturn din casa a 5-a te va ajuta să nu te întinzi mai mult decât trebuie.

Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION în 2024.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă ai amânat ajustările importante până acum, aprilie îți va aduce multe surprize. În teoria astrologică, Uranus aduce revoluții zguduitoare. Momentan, te poate scoate dintr-o situație care nu îți mai face bine. Cu toate acestea, prezența lui Jupiter acolo îți poate fi de ajutor. Orice moment de instabilitate din primăvară are potențialul de a te îndrepta către un drum diferit. Conjuncția Jupiter-Uranus poate afecta sănătatea. Pot apărea diverse dereglări.

Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în 2024.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Din punct de vedere financiar, ai putea începe o perioadă care o să-ți dea anumite lecții. Nu te baza pe nimeni și pe nimic, doar pe tine însuți. În 2024, trebuie să ai mai mare grijă și la sănătate, mai ales dacă ai tratat-o cu superficialitate. Pluto îți poate induce iluzia că simptomele tale sunt de o natură aparte, dar trebuie să te bazezi pe medicina clasică.  Saturn, guvernatorul tău, este în casa a 3-a lângă Neptun. Te va ajuta să iei niște decizii definitive care pot fi legate de schimbarea locuinței sau plecatul din țară. Orice decizie vei lua, o să fie de lungă durată. 

Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN în 2024.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Într-o primă etapă, ar fi important să te gândești la starea ta de sănătate și la schimbările prin care ai trecut în perioada respectivă. Nu amâna procedurile medicale, intervențiile sau consultațiile. Pe 21 aprilie, va avea loc o conjuncție Jupiter-Uranus. Acest eveniment va avea un impact semnificativ. Ai putea lua decizii legate de schimbarea locuinței. Cu Jupiter-Uranus în casa a 4-a, stabilitatea emoțională poate fi perturbată, adesea din cauza problemelor în familie. Conjuncția poate simboliza o schimbare majoră pentru tine.

Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în 2024.

Pești/Ascendent în Pești

În anul care vine, va trebui să iei decizii privind zonele în care nu mai crești. În momentul inițial, s-ar putea să fii contrariat din cauza tendinței tale de codependență. Saturn vine să te oprească. Este important să identifici domeniile în care activezi și care nu mai sunt potrivite pentru tine. Pot exista momente în care crezi că ai găsit direcția corectă, dar apoi ar putea apărea situații care te fac să faci câțiva pași înapoi. Este esențial să abordezi totul într-un mod ponderat și practic. Ce construiești în această perioadă, în timp ce Saturn se află în semnul tău, va avea o rezonanță pe termen lung.

Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI în 2024.

Citește și Zodia pentru care Soarele va străluci în anul 2024.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel