Zodia pentru care Soarele va străluci în anul 2024

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul 2024 aduce Soarele pe strada unui nativ al zodiacului. Bracha Goldsmith, astrolog internațional, ne spune informații despre progresul pe care îl vor avea nativii Leu. Iată cum va arăta noul an pentru tine!

Leu/Ascendent în Leu

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în casa a 7-a, cea a relațiilor. În perioada septembrie-noiembrie, se va întoarce pentru scurt timp în casa a 6-a. Vei putea să preiei conducerea în relații. O să devii puternic, curajos și-ți vei asuma riscuri. Vor fi implicate relațiile tale intime, căsătoria, parteneriatele personale/de afaceri și oamenii cu care te sfătuiești. 

Este o oportunitate să explorezi mai profund relațiile tale existente, unele se pot termina, în timp ce altele pot deveni considerabil mai intense. Această transformare nu este doar în zona relațiilor, ci va ține și de propria ta persoană.

În perioada martie-aprilie, vor avea loc o Eclipsă de Lună în casa a 9-a și una de Soare în a 3-a. Astrologul spune „ Este o oportunitate pentru tine să te întrebi ce este nevoie să înveți. Poate trebuie să deprinzi noi abilități. Ai putea vrea să predai, să împărtășești sau să scrii. Energia eclipselor te va încuraja să ai mintea flexibilă.”

Pe 15 mai, Jupiter intră în casa a 11-a și va sta acolo până pe 25 iunie 2025. Este o mișcare importantă. Jupiter aduce expansiune, creștere, noi oportunități și înțelepciune. În această perioadă, îți vei mări cercul social și-ți vei extinde prieteniile. Totodată, te poți conecta cu persoane care au o gândire asemănătoare cu a ta. Te-ai putea găsi lucrând la un proiect cu alții, care îți va eleva conștiința. Te vei îndrepta către idei și tărâmuri noi. 

Sunt șanse ca până la sfârșitul anului 2024, să ai o perspectivă nouă asupra lumii tale. Nu te vei mai simți blocat, din contră, o să ți se pară că totul e în mișcare. Poți aduce în viața ta persoane care să te inspire. 

Mercur retrograd va fi în prima ta casă, în a 5-a și în a 9-a. Reflectează la propria persoană, integrează lucrurile și analizează. Când Mercur va retrograda în casa a 5-a, ai putea să reiei un plan de afaceri sau să relansezi ceva. În interiorul tău, poți descoperi noi idei minunate.

Următorul set de eclipse este în perioada septembrie-octombrie. Eclipsa de Soare va fi în casa a 3-a, iar cea de Lună în a 8-a. Momentul este prielnic pentru călătorii și negocieri.  De asemenea, Eclipsa de Lună facilitează o transformare profundă. Vor fi momente când vei simți că totul este prea greu, dar va ieși un deznodământ fericit. Astrologul sugerează că „Nu renunța. Doar un strop de lumină, poate aprinde o zonă foarte întunecată.”.

Pe 6 decembrie, Marte va retrograda în semnul tău. Nevoia ta va fi de a încetini lucrurile pentru a le pune în ordine. 

Citește și Zodia care în anul 2024 va avea parte de expansiune și oportunități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel