Zodia care în anul 2024 va avea parte de expansiune și oportunități

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul 2024 aduce foarte multă expansiune pentru un nativ al zodiacului. Bracha Goldsmith, astrolog internațional, ne spune informații despre drumul pe care trebuie să-l parcurgă cei din zodia Săgetător. Iată cum va arăta noul an pentru tine!

Ce oportunități îi așteaptă pe nativii Săgetător în anul 2024?

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în casa a 3-a până în 2044. Pentru un scurt moment, se va întoarce în casa a 2-a, în perioada septembrie-noiembrie. În principal, este foarte important momentul când intră deoarece vei simți o schimbare a energiei și un alt mod de a gândi. 

Pluto este legat de puterea minții. Poți descoperi forța imensă nelimitată, care este la dispoziția ta, a frecvenței mentale. O să faci săpături în acest sens. Vei vrea să înveți, studiezi, împarți, predai, poate chiar să și scrii. 

În lume, vei dezlănțui idei care pot schimba viața a foarte multă lume. Trebuie să dezvolți puterea frecvenței tale mentale. Poate fi o călătorie foarte fascinantă. Ideea principală este să nu ajungi cu capul în nori, ci să rămâi ancorat cu picioarele pe pământ. Va trebui să înveți echilibrarea dintre cele două. 

Ai putea să te implici în lucruri legate de o tehnologie nouă, noi transporturi. De asemenea, pot fi și inovații legate de energie și sănătate. Pentru orice domeniu care te interesează, trebuie să-l cercetezi mai profund. 

În martie și aprilie, avem o eclipsă de Lună și una de Soare.

Eclipsa de Lună este pe 25 martie, în semnul Balanței. Eclipsa de Soare este pe 8 aprilie, în semnul Berbecului. Ele îți vor tranzita casele a 5-a și a 11-a.  Energia acestora durează timp de până la 6 luni. Poți lua decizia de a te muta sau să începi activități cu persoane tinere.

Aceste tranzite sugerează o lărgire a cercurilor tale sociale și a conexiunilor. Poate fi făcut atât mental, cât și fizic. Te poți găsi implicat în colaborări, în a lucra cu alții.

Pe 18 septembrie, mai avem o Eclipsă de Lună în casa a 4-a. Pe 2 octombrie, ultima eclipsă, una de Soare, va fi în casa a 11-a. 

Astrologul spune: „ Cea din septembrie, te poate ajuta să faci niște schimbări în locuință și în situația familială. Ai putea finaliza ceva. Vor fi câteva ajustări importante în mediul tău înconjurător. Noua eclipsă Solară care se va întâmpla, îți aduce noi conexiuni sociale și noi modalități de a lucra împreună cu alte persoane. Poți scoate la iveală darurile unice pe care le ai, în vederea contriburii la un întreg.

Pe 25 mai, Jupiter, guvernatorul tău, intră în zona relațiilor unde va sta până pe 9 iunie 2025. Din acest moment, relațiile vor fi prioritatea principală. Ai putea să te căsătorești, să începi o nouă relație sau noi afaceri. 

Jupiter aduce expansiune și creștere, chiar și noroc, dacă înveți lecțiile care îți vor fi prezentate. Este o oportunitate să primești oameni diferiți în viața ta.

Pe 6 decembrie, Marte va retrograda până în februarie 2025. La tine va fi în casa a 9-a. Ai putea să te reîntorci la o persoană din trecut sau cineva poate reveni în viața ta. 

Citește și Tranzitul lui Mercur retrograd în Capricorn. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel