Tranzitul lui Mercur retrograd în Capricorn. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe data de 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului. Află previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Mercur va retrograda în două semne ale zodiacului. Prima parte a retrogrădării va fi în semnul Capricornului și va dura între 13 și 23 decembrie.

Această perioadă te va opri din a visa cu ochii deschiși și te va ajuta să înțelegi că unele idealuri pot să nu fie atinse. Retrogradarea lui Mercur va amâna planurile și obiectivele tale, evidențiind că unele lucruri nu se vor derula conform planului. Evită să forțezi lucrurile în această perioadă. În sfera profesională, încearcă să fii mai asumat. Retrogradarea în Capricorn, va contribui la maturizarea ta.

Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Mercur va retrograda în casa a 10-a, cea a carierei. O să întâmpini numeroase dificultăți în sfera carierei, inclusiv niște discuții tensionate cu superiorii te pot aștepta. Cu Mercur retrograd în această casă, o să simți nevoia să te izolezi și vei căuta singur cea mai bună soluție.Totodată, ai putea fi pus în situația să iei decizii pentru cei din jur. În această perioadă, trebuie să ai răbdare. Vezi PREVIZIUNILE complete pentru BERBEC aici.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va retrograda în casa a 9-a și îți va afecta examenele, deplasările și aspectele administrative. Trebuie să fii foarte atent atunci când pleci la drum, să verifici dacă ai tot ce este necesar la tine. Acordă mai mare atenție obiectelor din casă, dacă sunt pe cale să strice, astfel previi cheltuieli neașteptate. În cazul examenelor sau testelor, este necesar să nu te bazezi doar pe ce-ai memorat, ci să vii cu propriile idei. Vezi PREVIZIUNILE complete pentru TAUR aici.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, retrogradează în casa a 8-a. Tot ce ține de partea financiară la tine, va fi afectat. S-ar putea ca tu și partenerul să faceți anumite cheltuieli, fără să vă consultați. Trebuie să ai grijă atunci când acorzi sau rambursezi un împrumut, citește documentele necesare de mai multe ori. Este posibil ca și relația de cuplu să fie afectată, pot apărea discuții sub formă de reproșuri despre intimitate. Vezi PREVIZIUNILE complete pentru GEMENI aici.

Rac/Ascendent în Rac

Cu Mercur retrograd în casa a 7-a, cea a relațiilor, discuțiile cu partenerul pot deveni destul de tensionate. Ca să eviți conflictele în relația de cuplu, chiar și pe subiecte banale, trebuie să înveți arta negocierii și să acorzi atenție opiniilor celui de lângă tine. Poziționarea lui Mercur în casa relațiilor, îți poate aduce și foști parteneri înapoi. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va retrograda în casa a 6-a, asociată cu locul de muncă, stilul de viață și sănătatea de zi cu zi. Nu te baza pe colegii de serviciu că te vor ajuta, atunci când le ceri un serviciu. Este posibil să se răzgândească. Dacă vei merge să-ți faci niște investigații medicale, este bine să ceri și a doua opinie. Nu-ți pune diagnostice singur. Programul tău va fi foarte aglomerat și însoțit de momente neplăcute. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul tău și va retrograda în casa a 5-a, iar această poziționare va fi benefică pentru tine. Încearcă să-ți înțelegi mai bine copiii, fie ei mici sau mari. Petrece mai mult timp cu aceștia, fără să îi cerți. Vei avea dorința să experimentezi mai mult și să fii mai jucăuș. Dacă până acum ai fost reticent în ați împărtăși sentimentele, acum este timpul să o faci. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur o să retrogradeze în casa a 4-a, asociată cu liniștea interioară, familia și căminul. Verifică cu mare atenție funcționalitatea lucrurilor din casă și dacă este nevoie, cheamă un specialist să le repare. Dacă planifici un eveniment, asigură-te că toate rudele au înțeles corect detaliile. Revederea cu anumiți membri ai familiei poate aduce momente tensionate, dar este important să repari divergențele apărute în trecut. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Retrogradarea lui Mercur va avea loc în casa a 3-a. Îți va provoca agitație pe toate planurile. De aceea, Mercur îți cere să elaborezi o listă cu toate lucrurile pe care le ai de făcut și să o urmezi. Înainte de a pleca într-o călătorie, asigură-te că ai tot ce este necesar în caz de apar complicații. Relația cu frații sau surorile poate deveni tensionată. Trebuie să ai în vedere, atunci când porți o discuție, că nu le știi pe toate și că ai nevoie de explicații suplimentare. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va retrograda în casa a 2-a, cea a resurselor financiare. Dacă nu îți planifici bugetul și faci cheltuieli neprevăzute, poate apărea o lipsă a banilor. Evită extremele de a cumpăra ce este cel mai ieftin sau cel mai scump, orientează-te către produse cu preț mediu. Dacă o să primești bonusuri financiare, le vei epuiza rapid. Totodată, dacă ți-a fost promisă o primă, ca de exemplu, s-ar putea să nu o mai primești. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur retrogradează în semnul tău și îți va aduce multe dificultăți. Îți va fi greu să comunici și să ceri ajutorul celor din jur. Vei vrea să faci totul de unul singur, dar asta te va epuiza. Fantome ale trecutului îți vor reveni în gând. Este important să rămâi ancorat în prezent și să nu iei decizii pe baza experiențelor anterioare. În această perioadă, încearcă să amâni deciziile importante. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Mercur retrograd în casa a 12-a, vei simți că nu ești înțeles și că nimeni nu te ascultă. În astfel de momente, te vei critica și o să crezi că ai ghinion. Procedurile medicale planificate în această perioadă, pot avea erori. Încearcă să găsești niște momente în care să meditezi. Dacă simți nevoia să împărtășești niște sentimente, este un moment bun să o faci. În context familial, ascultă și nu interveni. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va retrograda în casa a 11-a. Niciunul dintre planurile făcute, s-ar putea să nu decurgă așa cum le-ai planificat. Persoanele care ți-au făcut promisiuni, nu le vor respecta. Așadar, singura bază trebuie să o ai în propria persoană. În această perioadă, persoane din trecut pot apărea în viața ta. Ei vor veni să te învețe niște lecții despre tine însuți, nu cu un alt scop. Nu-ți face scenarii legate de aceștia. Caută un echilibru când vine vorba de limitele tale. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru PEȘTI.

Te-ar putea interesa și Cum ne va influența ultima retrogradare a lui Mercur din 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel