Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Jupiter și-a încheiat retrogradarea în semnul Taurului pe 30 decembrie. Va fi în mers direct până pe 26 mai când va tranzita în Gemeni. Iată ce surprize ne aduce!

Pe 30 decembrie, Jupiter și-a încheiat retrogradarea în semnul Taurului. Și până pe 26 mai, cât mai stă în acest semn, vom putea să ne bucurăm de avantajele sale.

Jupiter aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Arhetipul Taurului vorbește de confort, siguranță, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Și să nu uităm de conjuncția istorică pe care o va face Jupiter cu Uranus în data de 21 aprilie 2024! Eveniment memorabil cu siguranță, mai ales la nivel mondial.

Iată previziunile pentru fiecare nativ al zodiacului!

 Citește și Promisiuni la început de an pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Berbec/Ascendent în Berbec

Oprirea retrogradării lui Jupiter în casa banilor până pe 26 mai aduce schimbări financiare importante. Luna aprilie poate aduce atât creșteri, cât și scăderi financiare. Este momentul să fii precaut cu cheltuielile, să investești în tine și să explorezi surse noi de venituri, indiferent dacă ești activ în câmpul muncii sau la pensie. Vezi AICI previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter poate aduce împliniri, dar nu totul s-ar putea să fi decurs conform așteptărilor tale. Dacă nu ai simțit beneficiile, e timpul să-ți construiești propriile reușite. Sextilul cu Saturn aduce pragmatism, iar conjuncția cu Uranus poate aduce schimbări neașteptate. Rezistența la schimbare poate fi costisitoare. O criză poate deveni oportunitate, iar ianuarie este momentul propice pentru creșterea veniturilor sau a deveni independent. Jupiter încurajează învățarea și călătoriile. Vezi AICI previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter retrograd în casa a 12-a posibil să fi implicat grijă pentru cei apropiați și reflecții asupra familiei. Odată cu reluarea mersului direct, relația de cuplu poate să se îmbunătățească, iar direcția profesională devine mai clară. Până pe 26 mai, este crucial să identifici prioritățile tale și să eviți situațiile negative. Jupiter te poate ajuta să găsești soluții pentru sănătate și îți oferă oportunitatea de a te muta sau întoarce în țară în acest interval. Vezi AICI previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Până pe 26 mai, socializarea devine prioritate. Participă la evenimente, plimbări în grupuri și întâlnește oameni noi în viața ta personală și profesională. Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie poate aduce un eveniment surprinzător, schimbând perspectiva asupra planurilor tale pentru 2024. Este benefic să fii deschis și să integrezi mai multe persoane în viața ta. Vezi AICI previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Jupiter este în casa a 10-a de multă vreme și a adus schimbări în carieră, cum ar fi avansări sau noi proiecte. Perioada retrogradării lui Jupiter nu a fost favorabilă, dar acum este momentul ajustărilor necesare. Până în mai, poți realiza schimbări în carieră. Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie poate aduce notorietate sau anonimat, depinde de abordarea aleasă. Astrologul sugerează să fii deschis la schimbare și să nu te atașezi rigid de un job sau de idei fixe. De asemenea, influența lui Jupiter în casa a 10-a poate afecta și relațiile personale sau statutul marital.  Vezi AICI previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter își încheie retrogradarea în casa a 9-a, fiind un moment bun pentru călătorii și educație până în mai. Relația ta poate evolua pozitiv prin călătorii alături de partener pentru a evita rutina. Indiferent de vârstă, plimbările sunt benefice. Jupiter sprijină învățarea, iar cunoștințele acumulate până pe 26 mai pot avea impact atât profesional, cât și financiar. Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter și-a încheiat retrogradarea în casa a 8-a. Până în mai, procesele legate de moșteniri sau divorț pot fi gestionate mai ușor. Evită riscurile mari în afaceri. Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie aduce idei inovatoare. Gestionarea atentă a banilor este crucială din cauza posibilelor riscuri financiare. Jupiter în casa a 8-a poate aduce provocări pentru cei apropiați, dar și oportunități de regenerare. Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Jupiter și-a încheiat retrogradarea în casa a 7-a. Până pe 26 mai, apar oportunități în parteneriate și relații. Staționarea lui Jupiter poate facilita finalizarea relațiilor toxice sau a divorțului. Te vei simți mai curajos și vei atrage atenția în dragoste. Schimbările pot apărea și în carieră, mai ales în aprilie. Jupiter aduce claritate pentru analiza relațiilor din ultimul an. Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, și-a încheiat retrogradarea. Este momentul pentru muncă și ajustări, dar ai grijă la sănătate. Până în mai, astrologul recomandă analize medicale, având în vedere posibilele probleme de sănătate în aprilie din cauza conjuncției Jupiter-Uranus. Profesional, în aprilie se pot întâmpla schimbări semnificative, inclusiv pierderi ale locului de muncă sau oportunități noi. Tranzitul lui Jupiter te susține să inovezi și să avansezi. Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter este direct în casa a 5-a, asociată cu iubirea, creativitatea și investițiile. Perioada este propice pentru romantism și bucurii neașteptate, mai ales în dorința de a avea un copil. Acordă mai mult timp copiilor și bucură-te de intimitate și pasiune în această perioadă. Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter traversează casa a 4-a, facilitând mutările sau schimbările în casă până în mai. Relațiile de familie se îmbunătățesc. Este momentul să găsești un refugiu interior, iar influența lui Jupiter evidențiază și importanța carierei. Înveți să prețuiești mai mult familia și stabilitatea. Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul tău, și-a reluat mersul direct și aduce o perioadă aglomerată până în mai. Ai de rezolvat aspecte administrative și mai multe evenimente în familie. Este momentul ideal să înveți sau să-ți îmbunătățești o limbă străină. Comunicarea și negocierile sunt importante pentru a obține ceea ce vrei. În carieră, puneți în valoare calitățile. Poți reîncepe anumite studii abandonate. Este momentul să acumulezi cunoștințe variate. Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI.

Ai văzut și Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care alege succesul în locul relației?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel