Jupiter direct în Taur. Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 30 decembrie, Jupiter și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului și a intrat în mers direct. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce li se pregătește nativilor Balanță!

Pe 30 decembrie 2023, Jupiter și-a oprit retrogradarea în Taur. Și va rămâne direct până pe 26 mai 2024, când își va începe tranzitul în Gemeni. 

Jupiter este planeta expansiunii, amplificării, oportunităților, șanselor și a studiului. În teorie, este denumit și „Marele Benefic”. În practică, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău. Arhetipul Taurului vorbește despre resurse și confort.

Retrogradarea lui din perioada 4 septembrie-30 decembrie 2023 a creat destule momente controversate. Am avut șanse, dar parcă nu s-au concretizat atât de repede precum am fi dorit. 

Dar după 30 decembrie, Jupiter îți promite că dacă faci lucrurile corect, ai putea avea parte de beneficii. Ferește-te de scurtături și de negocieri dubioase. Nu exagera nici cu cheltuielile.

Când Jupiter este în mers direct, e momentul pentru optimism și încredere. Acestuia îi place să dăruiască celor care cred în ei. Îți monetizează curajul și vrea să învățăm. 

În primele zile din ianuarie, va face sextil cu Saturn. În aprilie, va avea loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus, care este un eveniment memorabil.

Jupiter apreciază încrederea și curajul, chiar dacă acestea nu sunt foarte bine structurate.

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter și-a încheiat perioada de retrogradare în casa a 8-a, unde se află din mai anul trecut.

Până în luna mai, vei putea stabili o dată și negocia partajul sau orice alt detaliu necesar, dacă te afli într-un proces legat de moșteniri. Chiar și în cazul unui divorț, vei gestiona situația mai ușor.

Dacă intenționezi să începi o afacere, evită să riști totul de la început. Ia lucrurile treptat. Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie ar putea aduce idei neobișnuite.

Există posibilitatea unor riscuri financiare, deci gestionarea banilor trebuie făcută cu atenție. Încearcă să economisești.

Cu Jupiter în casa a 8-a, cei dragi ar putea avea neplăceri sau situații de criză pot apărea. S-ar putea să te simți lipsit de putere și control, însă poziția lui Jupiter oferă și posibilitatea unei regenerări fantastice.

Vezi și Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel