Jupiter direct în Taur. Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 30 decembrie, Jupiter și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului și a intrat în mers direct. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce li se pregătește nativilor Pești!

 

Pe 30 decembrie 2023, Jupiter și-a oprit retrogradarea în Taur. Și va rămâne direct până pe 26 mai 2024, când își va începe tranzitul în Gemeni. 

Jupiter este planeta expansiunii, amplificării, oportunităților, șanselor și a studiului. În teorie, este denumit și „Marele Benefic”. În practică, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău. Arhetipul Taurului vorbește despre resurse și confort.

Retrogradarea lui din perioada 4 septembrie-30 decembrie 2023 a creat destule momente controversate. Am avut șanse, dar parcă nu s-au concretizat atât de repede precum am fi dorit. 

Dar după 30 decembrie, Jupiter îți promite că dacă faci lucrurile corect, ai putea avea parte de beneficii. Ferește-te de scurtături și de negocieri dubioase. Nu exagera nici cu cheltuielile.

Când Jupiter este în mers direct, e momentul pentru optimism și încredere. Acestuia îi place să dăruiască celor care cred în ei. Îți monetizează curajul și vrea să învățăm. 

În primele zile din ianuarie, va face sextil cu Saturn. În aprilie, va avea loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus, care este un eveniment memorabil.

Jupiter apreciază încrederea și curajul, chiar dacă acestea nu sunt foarte bine structurate.

Pești/Ascendent în Pești

Jupiter este guvernatorul tău. Retrogradarea acestuia nu a fost prea bună pentru tine. Au fost multe schimbări.

Acum și-a reluat mersul direct și până la finalul lui mai, vei avea de făcut multe drumuri și de rezolvat multe chestiuni administrative. Chiar și în familie, o să ai un număr mai mare de evenimente.

Este o perioadă foarte bună să înveți o limbă străină sau să o îmbunătățești.

Astrologul îți recomandă să te plimbi, să comunici și să negociezi. Vei primi doar atunci când o să ceri.

Până pe 26 mai, din punct de vedere profesional, ar trebui să-ți evidențiezi calitățile. Dacă mergi la un interviu, laudă-te cu ceea ce poți.

Trebuie să experimentezi mai mult și să afli cât mai multe informații din diferite domenii.

Este o perioadă bună să reiei anumite studii, dacă ai renunțat la acestea.

Citește și Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel