Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur va schimba lumea definitiv! Când cele două planete se întâlnesc în acest semn, avem de-a face cu o revoluție din punct de vedere financiar, dar și cu multă instabilitate. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune tot ceea ce trebuie să știm!

Pe 21 aprilie, va avea loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus în semnul Taurului, cel mai important eveniment din acest an.

Pe Jupiter, îl asociem cu Zeus, zeul zeilor. Acesta are legătură cu transportul, expansiunea, cu tot ce înseamnă învățare, progres și depășirea limitelor. Zeus era cel care lua hotărârile și dădea legile.

Uranus este primul zeu important, cel al cerului. El este asociat cu deșteptarea, inteligența, genialitatea, inovația, schimbarea și rebeliunea.

În mitologie, Uranus era bunicul, iar Jupiter nepotul. Când cei doi se întâlnesc, avem o discuție și un parteneriat între cele două generații.

Arhetipul Taurului este cel al confortului, resurselor pământului, semințelor și a ceea ce obținem după muncă. Semnul Taurului are legătură cu banii din veniturile proprii, zona artistică, piețele și instituțiile financiare.

Vezi și Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Când această conjuncție are loc, apar idei geniale și schimbări nemaiîntâlnite, dar și evenimente care pe moment nu ne plac. Fiind diferența de mentalitate dintre cele două generații și întâlnirea având loc în Taur, există o rezistență în plus.

Ultima întâlnire dintre Jupiter și Uranus a avut loc în 1941. Jupiter se învârte în jurul Soarelui o dată la 12 ani, iar Uranus la 84 de ani. În 1941, se desfășura Al Doilea Război Mondial, aveam greve și tot felul de probleme legate de industrializare. Erau și multe crize legate de agricultură și cereale. A fost un progres uimitor în zona muncii.

În 2024, deja efectele acestei conjuncții încep să se resimtă. A început o grevă de câteva zile. Vor fi foarte multe decizii, hotărâri și reglementări. Avem nevoie de inovație. Fermierii își pot da seama că nu sunt susținuți și se vor alia între ei.

Bunicul și nepotul trebuie să găsească o cale să progreseze, dar trebuie să fie în beneficiul amândurora. Este necesar să ajungă la un numitor comun.

Totodată, tot ceea ce ține de inteligență artificială, robotizare, algoritmi, vor începe să dea tonul. Putem să ne împotrivim sau să îmbrățișăm viitorul. Cel mai bine ar fi să ne adaptăm.

Piețele financiare și modul cum ne raportăm la salariu vor suferi și ele o schimbare. Venitul minim garantat o să fie adus în discuție din ce în ce mai mult.

O tematică importantă în timpul întâlnirii dintre Jupiter și Uranus o să fie reconversia profesională. Lui Uranus îi place să nu faci lucrurile după cum vor cei din jur. Schimbarea o poți face la orice vârstă.

Instabilitatea de pe piețele financiare va fi uimitoare și îngrozitoare. Vor apărea decizii frumos împachetate. Cu Jupiter-Uranus te poți îmbogăți sau poți sărăci într-o fracțiune de secundă.

Această conjuncție îi va afecta, în mod special, pe nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător. Viața acestora poate fi luată pe sus într-un mod neprevăzut. Cu toate acestea, evenimentul istoric îi va învăța că orice criză este de fapt o oportunitate.

Este un moment foarte bun pentru cei care vor să lucreze pe cont propriu, să-și înceapă propria afacere.

Dat fiind că arhetipul Taurului vorbește și de zona artistică, la Hollywood au început tot felul de greve.

Dacă lucrezi în agricultură, alimentație sau într-o zonă financiară, așteaptă-te la schimbări marcante. Când simți că rămâi pe loc, mergi un pas înainte.

Pentru ceilalți, această conjuncție arată că aveți nevoie de un stil de viață diferit. Multora le este frică de tehnologie și de inteligența artificială. Trebuie să le acceptați, altfel o să vă fie foarte greu. Nu contează vârsta pe care o ai, este necesar să realizezi că tehnologia face parte din viața noastră.

Jupiter-Uranus îți arată că niciun loc de muncă nu este sigur și nu vei rămâne acolo toată viața. Ai nevoie de o altă atitudine față de situația financiară, economii și de investițiile pe care le plănuiești.

Așteaptă-te la situații neprevăzute permanent și fii sigur că ai un buget de rezervă. Adaptarea permanentă este necesară.

La Astrosens.ro, tematica anului este monetizarea, dată de această conjuncție istorică. Îți poți monetiza și o pasiune, chiar să arăți în mediul online ceea ce poți.

Citește și Zodia care în anul 2024 învață să fie vulnerabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel