10 personalități internaționale cu Mercur în Vărsător care au revoluționat lumea

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Care sunt numele sonore ale oamenilor cu Mercur în Vărsător de pe glob? O să te surprindă topul nostru! Iată unele dintre cele mai faimoase personalități din lume!

De pe 11 februarie și până pe 3 martie, Mercur va fi în tranzit în Vărsător.

O să fim mai toleranți, mai prietenoși, mai sociabili, dar și foarte logici. Mercur în Vărsător are darul de a căuta logica, dar și de a o respecta.

Poți observa că persoanele care au această poziție în astrograma natală nu trebuie să fie musai cei mai buni matematicieni, dar mintea lor se bazează pe logică. Lui Mercur în Vărsător îi place și noutatea. Să se gândească la inovație.

Cei care au Mercur în Vărsător în harta natală nu sunt extremiști și nu au păreri învechite sau conservatoare. Sunt mai înclinați către găsirea variantelor, a părerilor noi.

Trebuie să știi și că Mercur în Vărsător este un activist. Luptă pentru cauze, comunități, idei.

10 oameni cu Mercur în Vărsător care au schimbat lumea!

1. Steve Jobs

Steve Jobs (1955-2011) a fost un om de afaceri american, investitor și proprietar media. A rămas în istorie ca fiind co-fondatorul Apple Computers, fiind cel care a colaborat cu inventatorul Wozniak pentru a crea unul dintre primele computere gata făcute. A fost un magnat și un om de afaceri remarcabil, care a devenit multimilionar înainte să împlinească 30 de ani. Se vede clar influența lui Mercur în Vărsător în această hartă natală, nu-i așa?

2. Martin Luther King Jr

Martin Luther King Jr (1929-1968) a fost pastor și un activist baptist american. Este celebru în istorie drept cel mai vizibil purtător de cuvânt dar și lider al Mișcării pentru Drepturi Civile, din 1955, până la asasinarea sa, în 1968. Și în acest caz, se resimte influența lui Mercur în Vărsător, fiindcă Martin Luther King Jr este un promotor al promovării drepturilor civile prin nonviolență. Activismul sau a reprezentat o adevărată sursă de inspirație pentru tot globul.

3. Oprah Winfrey

Oprah Winfrey, născută în 1954, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este director media în Statele Unite ale Americii, actriță, prezentatoare de emisiuni, dar și filantrop și producător de televiziune. Discursurile ei din "The Oprah Winfrey Show" sunt foarte populare, de aceea emisiunea sa a fost cotată cel mai bun program de televiziune de acest gen din istorie. A revoluționat industria și s-a făcut remarcată pretutindeni.

4. Mozart

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) a fost un compozitor celebru și extrem de influent al perioadei clasice. Încă din copilărie, Mozart dă dovada geniului său muzical. La vârsta de 5 ani, înainte de a ști să scrie, compune unele piese pentru pian, transcrise de tatăl său.

În scurta sa viață, de doar 35 de ani, Mozart a compus un număr enorm de opere muzicale, care sunt celebre și astăzi.

5. Jules Verne

Jules Verne (1828-1905) a fost un autor francez și un geniu al scrierii science-fiction. A rămas în istorie pentru romane precum "Douăzeci de mii de leghe sub mări", în 1870 sau "Ocolul Pământului în 80 de zile", 1873. 

Deși s-a născut cu aproape două secole în urmă, operele sale sunt celebre și astăzi.

6. Janis Joplin

Janis Joplin (1943-1970) este o altă celebritate cu Mercur în Vărsător! A fost o cântăreață americană, compozitoare și textieră de muzică rock. Este considerată drept unul dintre cele trei superstaruri ale generației "flower power", alături de Jim Morrison și Jimmy Hendrix. Cariera sa independentă a avut un succes fulminant!

7. Chopin

Frédéric François Chopin (1810-1849) a fost un compozitor polonez din perioada romantismului. Este considerat unul dintre cei mai influenți compozitori de muzică pentru pian. Acesta inventează genuri muzicale precum balada, dar cele mai reprezentative inovații sub semnătura sa privesc genuri precum sonata pentru pian, valsul, nocturna și preludiul. 

8. Michelangelo

Michelangelo Buonarroti (1475-1564) a fost, alături de Leonardo da Vinci, cel mai important artist al Renașterii. Geniul sau s-a făcut remarcat în pictură, sculptură, desen și arhitectură. A scris și poezii, în special în genul madrigalului și sonetului.

9. Franklin D. Roosevelt

Franklin Delano Roosevelt (1882-1945) a fost un politician și avocat american, dar și cel de-al 32-lea președinte al Statelor Unite, din 1933, până la moartea sa în 1945 - patru mandate. Acesta a propus programe serioase de reformă, care îi înfricoșau pe oamenii politici ai vremii. A surprins mereu prin inovație și viziuni moderne, pacifiste.

10. Muhammad Ali

Muhammad Ali sau Cassius Marcellus Clay (1942-2016) este cel mai cunoscut boxer al lumii, de trei ori campion mondial la categoria grea. În 1999, Ali a fost desemnat "Sportivul secolului" de revista americană „Sports Illustrated”. A surprins prin inovație și activism civic.

Vezi și: 12 vedete internaționale care au simțit efectele Întoarcerii lui Saturn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel