12 vedete internaționale care au simțit efectele Întoarcerii lui Saturn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Întoarcerea lui Saturn este un eveniment astrologic descris ca un vârtej, plin de teste sau turbulențe. Dacă ai trecut de 29 de ani, nu trebuie decât să te uiți în trecut. Probabil, o să-ți amintești că nu ți-a fost ușor. Ba chiar ți-a dat viața peste cap. Sau ai fost implicat în niște situații care te-au dărâmat și nu ai știut încotro să o iei.

La întoarcerea sa, Saturn sau "Marele Malefic" reușește să te aducă pe alt drum. Până la 29 de ani, poate că ai trăit după regulile din familie sau ai făcut doar ce ți s-a părut că este bine. În schimb, de la această vârstă, trebuie să revizuiești toată viața și să te gândești dacă faci ceva pentru că vrei sau doar pentru că așa trebuie. Toți cei care s-au născut la începutul anilor 1990, pot trece prin tot felul de schimbări.

Saturn se poate manifesta pe două planuri. Dacă ai un parcurs serios și responsabil, poți să construiești lucruri mărețe cu ajutorul lui. În caz contrar, dacă ești pe o cale greșită, la 29 de ani o să parcurgi diferite crize. O poți lua de la capăt, pentru că nu erai unde trebuie. Saturn va zgudui din temelii tot ce nu este construit ca la carte.

Ce s-a întâmplat cu viața celebrităților internaționale în jurul vârstei de 29 de ani? Avem câteva exemple:

1. Gwyneth Paltrow, celebra actrița din Statele Unite ale Americii, a spus că această vârstă i-a adus o mulțime de evenimente, dintre care unul extrem de dureros. Mai exact, când urma să împlinească 30 de ani, i-a murit tatăl. Acest lucru s-a petrecut exact când urma să lucreze la fimul despre viața și sinuciderea Sylviei Plath. După această tragedie, cunoscuta actriță a decis să-și un an de concediu, ca să-și revină din șoc, dar să ia și o pauză de la munca intensă pe care a prestat-o.

2. Stanley Kubrik a fost un regizor, scenarist și producător de film american. Acesta a resimțit puternic Întoarcerea lui Saturn, odată cu cei 29 de ani împliniți. Astfel, a realizat unul dintre cele mai importante filme ale sale, pe numele "Paths of Glory", cu Kirk Douglas în rolul principal.

3. Colin Farrel este unul dintre cei mai mari actori, originar din Irlanda. A resimțit puternic efectele acestui fenomen astrologic și în prezent, se bucură de o altfel de apreciere a vieții. A împlinit 30 de ani în 2006, iar în acea perioadă, s-au întâmplat foarte multe lucruri în viața lui. Actorul spunea că nu dorea să mai trăiască și că și-a schimbat atitudinea odată cu venirea pe lume a fiului său. De asemenea, a intrat și la dezintoxicare, iar în același an, a avut și un proces dureros, intentat împotriva Internet Commerce Group, care a distribuit o casetă incriminatoare la adresa lui și a unei foste iubite.

4. În jurul vârstei de 29-30 de ani, Marilyn Monroe a filmat celebra pelicula "Bus Stop", i-a cunoscut pe Lee Strasberg și Arthur Miller, iar cu acesta din urmă s-a și căsătorit. Toate s-au întâmplat într-un singur an, iar viața ei a căpătat o altă turnură.

5. Arnold Schwarzenegger, actor austriac-american și fost guvernator al statului California, și-a cunoscut soția, pe Maria Shriver, când împlinise deja 29 de ani. Actorul a cunoscut și a doua Întoarcere a lui Saturn, atunci când a fost ales guvernator al Californiei.

6. Frumoasa actriță Angelina Jolie a resimțit din plin Întoarcerea lui Saturn. În preajma vârstei de 29-30 de ani, l-a cunoscut pe actorul Brad Pitt, cu care s-a și căsătorit. Ba mai mult, au mai adăugat 3 membrii în familia lor, în decursul a doi ani.

7. John Forbes Nash a fost un matematician din Statele Unite, specializat în domeniile teoriei jocului. În jurul vârstei de 29 de ani, s-a căsătorit și a avut un copil. Spre 30 de ani, a experimentat și debutul unei boli mintale.

8. În jurul aceleiași vârste, Prințesa Diana a divorțat, oficial, de Prințul Charles. Totodată, în cartea care a apărut după moartea ei, Andrew Morton a dezvăluit că la 30 de ani, Diana a suferit de depresie, de bulimie și chiar a încercat să se sinucidă.

9. Îl includem în această listă și pe Beethoven, celebrul compozitor german. Acesta și-a lansat prima simfonie în anul 1800, în apropiere de 29 de ani.

10.  Vatslav Nikinsky a fost unul dintre cei mai mari dansatori de balet care au trăit vreodată. La 29 de ani, Vatslav a rupt aventura cu bărbatul de care era îndrăgostit și s-a căsătorit cu o femeie mai în vârstă. În urma acestor evenimente, balerinul a avut o criză nervoasă și a pus capăt carierei. Și-a petrecut tot restul vieții în spitale și azile de psihiatrie.

11. Cunoscuta cântăreață Adele a confirmat că Întoarcerea lui Saturn îți poate zdruncina viața și te face să te întrebi cine ești și ce te face cu adevărat fericit. Ea adaugă că divorțul său de Simon Koneki este strâns legat de acest fenomen astrologic care i-a schimbat viața.

12. La 29 de ani, actrița Nicole Kidman a început să apară mai mult singură în filme, reușind să iasă din umbra soțului ei, Tom Cruise. Se consideră că Întoarcerea lui Saturn a adus și sfârșitul căsătoriei dintre ei, câțiva ani mai târziu.

Vezi și: Întoarcerea lui Saturn: Cititorii Astrosens confirmă că acest eveniment astrologic le-a schimbat viața

Surse de informare: standard.co.uk, aquarianastrology, irenesmithscott.wordpress.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel