11/11: Iată de ce trebuie să-ți pui o dorință!

astrosens Team | Dată: 11 noi, 11:55 | Categorie: Arte Divinatorii
11/11: Iată de ce trebuie să-ți pui o dorință!
11/11: Iată de ce trebuie să-ți pui o dorință!

11 noiembrie este una dintre cele mai bune date din calendarul acestui an. Numărul 11 ​​este unul puternic în numerologie - înseamnă sensibilitate, intuiție, empatie și aliniere cu universul. Și când ai de două ori 11 la rând? Acestea sunt flăcările gemene, semne ale conexiunii sufletului pereche. Totodată, 11/11 îţi poate oferi o perspectivă suplimentară, empatie și intuiție pentru a manifesta viața pe care o dorești - și persoana pe care o vrei în ea. Iată ce trebuie să faci:

Atenție la coincidențe

Intuiția ta este la cote maxime, așa că ceea ce poate părea o coincidență este într-adevăr universul care te împinge ușor în anumite direcții. Vezi o persoană la care te-ai gândit cu câteva secunde înainte? Întâlnești pe cineva cu același nume ca bunica ta? Toate acestea contează. Acordă atenție mesajelor mai profunde pe care le poate trimite coincidența.

Scrie-ți visele

Este posibil ca sufletul tău pereche să nu vină încă în viaţa reală. Dar el sau ea te poate întâlni într-un vis și de aceea este important să acorzi atenție viselor pe care le ai în preajma zilei de 11/11. Știi cum uneori întâlnești pe cineva și ești sigur că l-ai mai întâlnit? Sunt șanse, pentru că v-ați făcut cunoștință unul cu celălalt într-un vis, care este uneori modul universului de a introduce mai întâi un suflet pereche, așa că introducerea inițială în viaţa reală nu va fi atât de intensă!

Citeşte şi: Numerologie. Tot ce trebuie să ştii despre semnificaţia spirituală a zilei 11/11

Pune-ți o dorință

Acest lucru nu este exclusiv pentru 11 noiembrie, dar ori de câte ori vezi două 11 – pe telefon, pe un ceas, orice altceva – este un moment grozav să închizi ochii și să-ți pui o dorință. De ce? Doar că le observi înseamnă că ești destul de conectat cu universul în acel moment, ceea ce înseamnă că este momentul potrivit pentru a manifesta ceva magie.

Sună-ți sufletul pereche

Eşti într-o relaţie? S-ar putea să fii destul de norocos să fii alături de sufletul tău pereche chiar acum, chiar dacă acea conexiune este acoperită de liste de sarcini și obligații. Petrece ceva timp concentrându-te pe ceea ce te-a atras la acea persoană în primul rând. Singur? Astăzi este o zi bună să-ți imaginezi sufletul pereche, până la ce tip de muncă ar face și chiar să faci o vrajă de dragoste.

Ieși în lume!

Se pot întâmpla coincidențe, întâlniri neaşteptate, dar trebuie să ieși acolo și să le primeşti! Folosește această întâlnire de bun augur pentru a trăi mai intens decât o faci în mod normal. Spune da unei invitații, mergi la o petrecere și stai de vorbă cu un străin drăguț, mai ales dacă pare cineva pe care poate l-ai întâlnit în vis. Mai presus de toate, bucură-te. Când eşti aliniat cu universul, energia sa curge înapoi la tine!

sursa: horoscope.com

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite