11 ianuarie: Lună Nouă în Capricorn. Ce ne pregătește acest eveniment?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 11 ianuarie, avem un prim eveniment important al anului 2024, anume o Lună Nouă în Capricorn, care este tot prima din acest an. Iată ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, despre beneficiile acesteia!

Pe 11 ianuarie, avem prima Lună Nouă din 2024, în semnul Capricornului.

Este momentul cel mai potrivit să ne facem planul pentru acest an. Arhetipul Capricornului reprezintă seriozitatea, maturizarea și lucrurile tangibile.

Primul lucru pe lista de obiective ar trebui să fie dorința de a deveni mai matur. Cel mai important ar fi să scrii tot ceea ce îți propui. După ce le-ai pus pe hârtie, trebuie să te mai uiți peste ele din când în când.

Această Lună Nouă face un careu cu Nodurile Lunare. Putem echilibra cele două noduri. Trebuie să ne dăm seama cât de mult contează ce facem noi și cât de mult avem nevoie de ajutor de la ceilalți. De exemplu, tu poate dorești o mașină, dar dacă te gândești că o vei avea doar dacă te ajută altcineva, dezechilibrezi Nodul Nord în Berbec. Nu trebuie nici să exagerezi, zicând că le faci tu pe toate. Dacă ai un exces de zel, Nodul Sud în Balanță va suferi, căci îți va reaminti că nu ești tu stăpânul lumii.

Când Soarele și Luna sunt în careu cu Nodurile Nord și Sud, este necesar să învățăm să gestionăm modul în care acționăm și în care lăsăm emoțiile să ne controleze.

Evenimentul astrologic beneficiază de un trigon cu Uranus. Arhetipul Capricornului mai vorbește și despre conservatorism, tradițional și de aspecte mai bătrânești. Dacă ți-ai dorit ceva tot timpul, ai putea să-ți dai seama că îți poți lua o variantă mai îmbunătățită a tot ceea ce-ai vrut inițial. Trigonul te încurajează să faci totul diferit față de ceilalți.

Dacă ai așteptat momentul pentru a începe să-ți setezi și realizezi obiectivele, ziua cu Luna Nouă în Capricorn este cea mai favorabilă.

Cei mai influențați de acest eveniment sunt Capricornii și cei cu mult marcaj de Capricorn în astrogramă (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, unghiuri sau noduri). Totodată, și cei cu marcaj în semne cardinale vor fi afectați: Rac, Balanță, Berbec.

Citește și Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel