12 aprilie: cea mai fericită zi din an. Daniela Simulescu: "Bucurați-vă de ea, nu așteptați să vă pice din cer!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Într-o săptămână, putem profita de cea mai fericită zi a anului! Și nu spunem acest lucru degeaba, fiindcă pe 12 aprilie, va avea loc o conjuncție între Soare și Jupiter. Astrele ne oferă un moment de bucurie. Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu!

Urmează cea mai fericită zi din an, din punct de vedere astrologic! Odată pe an, avem o conjuncție între Soare și Jupiter. În fiecare an, în alt semn. Daniela Simulescu spune că o consideră una dintre cele mai fericite, dacă nu cea mai fericită zi a anului. Iată ce ne spune!

"Va fi cea mai bucuroasă zi, plină de viață, cea mai energică. Deoarece Soarele reprezintă viață. Iar noi, de acolo ne luăm viața, de la Soare, care înseamnă energie și vitalitate. De exemplu, eu am Soarele în Berbec, sunt Berbec. Voi, în funcție de zodia în care sunteți, acolo aveți Soarele. Așa că Soarele este scheletul și baza noastră. 

Jupiter este Marele Benefic, este Zeul zeilor, cel care, orice atinge, reușește să amplifice, să expandeze, să crească. Este cel care oferă oportunități. Când avem Soarele lângă Jupiter, putem să spunem că este un moment norocos, bucuros, fericit. 

De fapt, ce se poate întâmpla în această zi de 12 aprilie? Nimic. Pentru unii se poate întâmpla ceva, iar pentru alții, deloc. Și de ce spun asta? Fiindcă noi trebuie să facem ceva. Astrele vin, dar nu ne bagă și în traistă. 

Trebuie să luăm această zi, această conjuncție și să facem ceva cu ea. Fiindcă Soarele se apropie de Jupiter în semnul Berbecului, deci primul semn al zodiacului, va invit să faceți ceva nou pentru voi.

Berbecul despre asta ne vorbește. Despre altă viață, naștere, început, prospețime. Despre a sparge gheața, a face sport, a avea furie și curaj. Despre mișcare, energie permanentă sau chiar grabă.

Eu vă invit ca pe 12 aprilie, să luați această conjuncție și să va bucurați, să profitați de ea. Să nu așteptați să vă pice din cer.

Să ne amintim și că oamenii care se nasc cu o conjuncție Soare-Jupiter în hartă au, de cele mai multe ori, foarte multe oportunități. Asta nu înseamnă că devin regi, dar sunt momente în care li se oferă multe oportunități. Totodată, aceste persoane au foarte mare încredere în ei, dar și în viață. Și când ai atât de mare încredere în tine, planifici, ești optimist și te gândești și la partea pozitivă a lucrurilor, sau ești recunoscător și ai gratitudine, nu au cum să nu ți se întâmple și lucruri bune.

Vă îndemn să luați conjuncția de pe data de 12 aprilie și să o folosiți. Oferiți-vă ceva nou pe plan personal, social sau profesional. Cumpărați-vă ceva, oferiți, deoarece Jupiter vorbește și despre generozitate. Arhetipul Berbecului este cel care dă, oferă și împarte cu ceilalți. 

Într-o zi cu o asemenea conjuncție, putem să ascultăm și o simplă melodie care să ne schimbe starea de spirit. Dar să o facem noi. Nu să așteptăm să vină cineva să ne pună acea melodie, ca să ne bucurăm. Arhetipul Berbecului vorbește despre propria identitate, despre cum poți să te faci tu fericit.

Este important să găsim acea luminiță de la capătul tunelului care se află în fiecare dintre noi. Vezi ce dorințe ai și dă-le o formă. Poți face orice pentru tine. Mergi la un film, la teatru, cumpără-ți o floare, joacă-te, ieși cu prietenii, ieși în oraș, râzi. Mișcă-te, plimbă-te, mănâncă o prăjitură!

Avem nevoie să folosim această conjuncție dintre Soare și Jupiter ca să ne umplem sufletul de bucurie! Indiferent de ceea ce se întâmplă în viața noastră.

Poți să urmărești aici emisiunea completă cu Daniela Simulescu: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel