12 personalități cu Mercur în Pești care au avut succes nemaivăzut. Descoperă numele sonore!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Vrei să știi care sunt persoanele cu Mercur în Pești ce au adus schimbări notabile la nivel mondial? Află care este topul!

Azi, pe 3 martie, Mercur și-a început tranzitul în semnul Peștilor. Astfel, atât la nivel mondial, cât și la nivel individual, acest tranzit o să ne facă să înotăm în ape tulburi. Fiindcă Mercur este planeta care ține de comunicare, de zona logică, de procese mentale, dar și de gândurile noastre.

Pentru că Mercur intră în semnul Peștilor, o să ne conducă spre visare, haos și confuzie. Însă, o să aducă un avantaj celor care lucrează în domenii în care folosesc instrumente ce țin de imaginație, creativitate și inspirație. Dar ar fi bine să fim atenți, deoarece în fața noastră se poate deschide un univers fantasmagoric și nebulos.

Pe scurt, Mercur nu își găsește locul în Pești, pentru că vine cu informații care se bat cap în cap. Din acest motiv, azi putem să credem în ceva, iar mine în altceva. O să legăm ideile pe care le avem de prea multă emoție și nu vom pune accent pe logică.

Iată care sunt personalitățile care au Mercur în semnul Peștilor!

1. Céline Dion

Céline Marie Claudette Dion, născută la 30 martie 1968 este o cântăreață celebră, de origine canadiană. Ea este renumită pentru vocea ei puternică și impresionantă. Rămâne cel mai bine cotat artist canadian și unul dintre cei mai bine vânduți artiști din toate timpurile, cu vânzări record. Cea mai cunoscuta piesa? "My heart will go on", lansată în 1997.

2. Robbie Williams

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, este un cântăreț/compozitor englez nominalizat la premiile Grammy și câștigător de cincisprezece ori al premiului BRIT. Cariera sa a început ca membru al trupei pop Take That în 1990, pe care a părăsit-o în 1995, după ce a vândut 25 de milioane de discuri, pentru a-și începe cariera solo.

3. Abraham Lincoln

Abraham Lincoln (12 februarie 1809 – 15 aprilie 1865) a fost președintele Statelor Unite între 4 martie 1861 și 15 aprilie 1865. Ca oponent deschis al expansiunii sclaviei și lider politic în statele occidentale, a câștigat nominalizarea Partidului Republican în 1860 și a fost ales președinte mai târziu în acel an.

4. John Travolta

John Joseph Travolta, născut la 18 februarie 1954, este un actor, dansator și cântăreț american nominalizat la Screen Actors Guild Award și câștigător al Globului de Aur. Este cunoscut mai ales pentru rolurile sale principale în filme precum Saturday Night Fever, Grease și Pulp Fiction.

5. Elton John

Sir Elton Hercules John, născut la 25 martie 1947, este un cântăreț, pianist și compozitor englez. Colaborând cu textierul Bernie Taupin din 1967 la peste 30 de albume, John a vândut peste 300 de milioane de discuri, făcându-l unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din toate timpurile.

6. Juliette Binoche

Juliette Binoche, născută la 9 martie 1964, este o actriță franceză, câștigătoare a premiului Academiei. Juliette Binoche s-a născut la Paris, dintr-un tată sculptor și o mamă actriță. La vârsta de 4 ani, părinții ei au divorțat și Binoche a fost trimisă la un internat împreună cu sora ei Marion.  În 2010, cu rolul din Copie conformă obține Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul internațional de film de la Cannes.

7. Yoko Ono 

Yoko Ono este născută la 18 februarie 1933 și este o artistă, cântăreață, compozitoare și activistă pentru pace originară din Japonia. Între 1969 și 1980, a fost căsătorită cu John Lennon. Luna trecută, a împlinit 90 de ani.

8. Johann Sebastian Bach

Johann Sebastian Bach (31 martie 1685 – 28 iulie 1750) a fost un compozitor și muzician german din perioada barocului. Este cunoscut pentru compoziții instrumentale precum Concertele Brandenburg și Variațiunile Goldberg, dar și pentru Liturghia în Si minor.

9. Jackie Chan

S-a născut la 7 aprilie 1954 și este un actor, regizor, artist marțial, producător de film, scenarist, cântăreț și cascador chinez, popular în întreaga lume.

10. Charles Baudelaire

Charles Pierre Baudelaire (9 aprilie 1821 – 31 august 1867) a fost un poet francez influent din secolul al XIX-lea. A fost și critic și traducător desăvârșit.

11. Maya Angelou

Maya Angelou (4 aprilie 1928 – 28 mai 2014) a fost o scriitoare, poetă, dansatoare, actriță și cântăreață afro-americană. Ea a publicat șapte autobiografii, trei cărți de eseuri și mai multe cărți de poezie și a fost creditată cu o listă de piese de teatru, filme și emisiuni de televiziune de peste 50 de ani.

12. Vivienne Westwood

Vivienne Isabel Westwood (8 aprilie 1941 – 29 decembrie 2022) a fost un designer de modă și femeie de afaceri de origine engleză, în mare măsură responsabilă pentru aducerea modei moderne punk și new wave în curentul mainstream.

Vezi și: 10 personalități internaționale cu Mercur în Vărsător care au revoluționat lumea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel