14 februarie: Sfântul Valentin. Cum este celebrat în diferite țări din lume?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
freepik.com
freepik.com

Ziua Îndrăgostiților sau Sfântul Valentin este sărbătorită în fiecare an, pe 14 februarie. Deși nu ai nevoie de o zi specială ca să îi demonstrezi iubirea persoanei de lângă tine, te poți bucura de această ocazie prin mici gesturi de afecțiune.

Sfântul Valentin, cunoscut și ca Ziua Îndrăgostiților, este sărbătorit în diferite moduri în întreaga lume, deși tradițiile și obiceiurile pot varia în funcție de cultură și regiune.

Sf. Valentin şi Dragobete: De ce TREBUIE să cumpărăm ciocolată, cosmetice și bijuterii doar din locuri autorizate?

Iată câteva moduri în care Sfântul Valentin este sărbătorit în diverse țări:

Statele Unite

În SUA, Ziua Îndrăgostiților este adesea sărbătorită prin trimiterea de felicitări, flori, bomboane și alte cadouri romantice.

De asemenea, cuplurile obișnuiesc să iasă la cină în oraș sau să organizeze întâlniri romantice. La fel ca la noi!

Regatul Unit

În Marea Britanie, tradițiile includ trimiterea de felicitări și cadouri, precum și ieșiri romantice la cină. Un obicei popular este și trimiterea de mesaje de dragoste anonime, cunoscute sub numele de "Valentine's cards".

Mesaje de Valentine's Day. Urări romantice pe care să le trimiți persoanei iubite

Japonia

În Japonia, Ziua Îndrăgostiților este mai mult orientată spre bărbați. Femeile obișnuiesc să ofere cadouri bărbaților, cum ar fi bomboane sau ciocolată.

Există chiar și două tipuri de ciocolată date în această zi: "giri-choco" (ciocolată de obligație) oferită colegilor de muncă sau prietenilor, și "honmei-choco" (ciocolată adevărată) oferită partenerilor romantici.

Diferența dintre atracție și compatibilitate. Ce ne spunea Daniela Simulescu despre compatibilitatea în astrologie?

Brazilia

În Brazilia, Ziua Îndrăgostiților, cunoscută sub numele de "Dia dos Namorados" (Ziua Îndrăgostiților), este sărbătorită pe 12 iunie. Brazilienii sărbătoresc prin trimiterea de cadouri, organizarea de petreceri și ieșiri romantice.

Cele mai frumoase poezii românești de dragoste

Coreea de Sud

Aici, Ziua Îndrăgostiților este divizată în două părți distincte: "Ziua Roz" (14 martie), când bărbații oferă cadouri femeilor, și "Ziua Albă" (14 aprilie), când femeile răspund cu unele cadouri pentru bărbați.

Acestea sunt doar câteva exemple ale modurilor în care Sfântul Valentin este sărbătorit în diferite țări din lume. Fiecare cultură își are propriile tradiții și obiceiuri care fac această zi specială pentru cupluri și îndrăgostiți.

Poți să vezi și: 14 februarie: Ziua Îndrăgostiților. Care este legenda Sfântului Valentin?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel