18 august 2022, Venus din Leu face un trigon cu Jupiter din Berbec. Un aspect MINUNAT, iată cum îl poți folosi

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Pe 18 august avem unul dintre cele mai norocoase aspecte din teoria astrologică. Trigon între Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. O zi foarte bună pentru manifestarea iubirii, a afecțiunii și a generozității. Atât față de noi, cât și față de cei dragi. Să nu uităm că aspectul se petrece pe semne de foc, deci vom avea de-a face și cu o tendință demonstrativă. Dacă ai avut nevoie de o porție sănătoasă de încredere pentru a lua o decizie, o poți lua pe 18 august. 

Jupiter este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. În mitologie el era cel care făcea legile, dar tot el le încălca. Îi făcea pe oameni să aibă mai multă încredere în ei, uneori o încredere care nu era prea sănătoasă. Fiind acum în semnul Berbecului ne oferă gustul energiei, al motivației, al încrederii oarbe în forțele proprii.

Jupiter în Berbec aduce încredere, inițiativă. Aveți șansa azi să îndrăzniți. Indiferent de domeniul în care activați, lui Jupiter în Berbec îi place furia. Berbecului îi este frică, dar și dacă îi e frică, se aruncă în față doar să cucerească, să fie primul, așa că acolo unde aveți Jupiter în astrogramă acolo trebuie să vă aruncați. Folosi-vă furia și frica, faceți sport, intrați în concursuri, câștigați competițiile!

Venus este în semnul Leului. Va rămâne acolo pe 5 septembrie. Ce anume ne aduce? Ei bine, când vorbim despre Venus în Leu, e ca și cum vorbim despre o regină. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar, atenție, este și a banilor, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. 

Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudam cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

Așadar, astăzi, 18 august 2022, avem un trigon între Venus și Jupiter. Astrologul Daniela Simulescu spune că este un aspect minunat, printre aspectele cele mai bune pe care le poți avea în astrogramă. Arată afecțiune, bucurie interioară, generozitate. Aceste două planete se pot motiva una pe cealaltă în a ne oferi o zi cu totul și cu totul specială, însă, desigur că trebuie să facem și noi ceva bun pentru noi înșine mai ales, căci Leul vorbește despre iubirea de sine, iar Berbecul despre individualitate, puterea propriilor acțiuni. 

Cum poate folosi fiecare Zodie/ Ascendent acest aspect norocos:

Berbec/ Ascendent în Berbec: pentru bucurii, pasiuni, hobby-uri

Dacă ești singur, dar și dacă ești într-o relație, totul trebuie să pornească de la tine. Să te pui pe primul loc, să înțelegi cât de mult contezi, cât de important e să ții cont și de ceea ce îți dorești. Simți poftă de viață, te poți juca cu copiii, sau te poți bucura tu precum un copil, din toată inima.

Taur/ Ascendent în Taur: în familie

Ești mult mai atent la mediul în care trăiești, ceva merită schimbat acolo. Ce e vechi nu mai aduce nimic bun în viața ta, așa că adu ceva nou și strălucitor în casa ta. În același timp, simte bucuria în sânul familiei, alături de o persoană dragă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: vorbind cu ceilalți

Totul pornește de la cuvinte. Ce nu ai spus, ce ai ținut în tine poate să iasă acum afară. Vorba dulce, mult aduce. De asemenea, ai putea să oferi cuiva ajutorul tău. Vei fi extrem de fericit făcându-i pe alții fericiți. 

Rac/ Ascendent în Rac: câștigând mai mult

Ei bine, de data aceasta este vorba despre răsfăț, cheltuieli și alte plăceri care implică banii. Tranzitul lui Venus în Leu prin casa a 2-a reprezintă atât veniturile, cât și cheltuielile. Cheltuieli pentru propria placere și până la urmă, ce e rău în asta?

Leu/ Ascendent în Leu: strălucind

Soarele este în semnul tău, Venus este în semnul tău. Ești pe un piedestal și da, de ce nu? Ți-ar prii să te duci în oglindă, să te admiri, să te iubești. Venus vrea să îți găsești propria plăcere, totul pleacă de la modul în care te prezinți.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară: prin spiritualitate, rugăciune, meditație

Vei primi ajutorul unor persoane de la care nu te-ai fi gândit vreodată că ai putea primi ceva, nu ai fi crezut că ar putea fi benefici. În același timp, vei putea câștiga de pe urma acestui aspect retrăgându-te și petrecând ceva timp cu tine. Meditația îți va folosi enorm.

Balanță/ Ascendent în Balanță: prin noi parteneriate

Este o perioadă bună pentru a ieși, pentru a te conecta cu prietenii, pentru a face planuri. Venus e guvernatorul tău, se simte bine în casa a 11-a, să nu aștepți de la ceilalți, mergi tu cu gânduri bune către ceilalți. E bine să legi noi parteneriate, dar să fii corect.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion: la serviciu

Este o perioadă foarte bună pe plan profesional, ai încredere în tine, îți transmite astrologul Daniela Simulescu, dacă tu reușești să ai curajul necesar, atunci totul va merge ca pe roate și poate chiar vei încerca un alt domeniu, unul la care visai de mult timp. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător: prin tine însuți

Trigonul Venus-Jupiter este un aspect minunat pentru tine, nu uita să ai încredere în tine, în forțele, dorințele și mai ales în principiile tale. Cu cât ești mai încrezător, cu atât primești mai multe șanse de la univers. Investește în tine!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn: bani și casă

Faceți planuri și în special planuri care țin de bani. Poate îi ajutați și pe alții să vadă mai bine situația financiară, vă veți dovedi a fi buni sfătuitori. Vorbim și de stabilitatea financiară a familiei, ar trebui să faci o investiție în casă, să redecorezi, să înfrumusețezi viața acolo.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător: relații minunate

Este o perioadă bună să petreceți timp de calitate cu partenerul, să vă reconectați, trebuie doar să vă știți valoarea. Aspectul este foarte bun dacă sunteți într-o relație, puteți să o luați de la capăt, să vă împăcați, să opriți anumite certuri supărătoare. Nu stați acasă, puteți cunoaște pe cineva dacă sunteți singuri.

Pești/ Ascendent în Pești: stilul de viață

Trebuie să vă gândiți și la stilul de viață, la cafeaua pe care o beți dimineața, curățenia din casă, ce anume vă cumpărați ca să vă simțiți bine. Faceți ceva pentru voi și sănătatea voastră, pentru dietă, pentru a vă îmbunătăți viața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel