18 iunie: Luna Nouă în Gemeni. Ce aflăm de la astrologul Daniela Simulescu?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

La 18 iunie, vom avea o Lună Nouă în semnul Gemenilor. Descoperă despre ce ne vorbește acest lucru, de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Luna Nouă care va avea loc curând ne poate pune pe gânduri! Pentru că iată, se întâlnesc Soarele și Luna la același grad, în semnul Gemenilor.

Este ca și cum energia conștientă și cea inconștientă se confundă una cu cealaltă. Așadar, este un moment în care trebuie să devenim mult mai prezenți și să ne gândim, pentru că vorbim despre semnul Gemenilor.

Din astrograma momentului, aflăm că ascendentul acestui eveniment va fi în Rac. Iar asta înseamnă că guvernatorul este Luna, care se află lângă Soare.

Totuși, astrologul Daniela Simulescu ne amintește despre ceva important. Această conjuncție între Soare și Lună va fi în careu cu Neptun. Iar Luna Nouă va fi în conjuncție cu Juno. Dintr-o dată, avem o întreagă poveste și un moment ideal pentru ritualuri sau intenții.

Luna Nouă în Casa a 12-a are legătură cu mintea și subconștientul nostru, cu trecutul. Ce face arhetipul Gemenilor? Se gândește non-stop. Ori Luna vrea emoții, iar când o pui în semnul Gemenilor, este foarte cerebrală. Însă, când se află în careu cu Neptun, mintea devine destul de turmentată.

De asemenea, Luna Nouă va fi în conjuncție cu asteroidul Juno, numit și Iuno sau Iunona.

Juno are un cuvânt greu de spus despre relații, dar și despre modul în care viața poate să difere de ceea ce ai jurat să aperi la altar.

Mai mult, Juno poate să indice un anumit loc în care ai fost în viața ta, în care ai fost iluminat sau chiar prins într-o dinamică de putere a familiei. Juno este cea care cere respect, chiar dacă trebuie să-și mențină punctul de vedere ferm.

Putem spune că Juno devine o adevărată zeiță a instituției căsătoriei dar și o protectoare îndârjită a femeilor.

De aceea, Juno în conjuncție cu Luna Nouă, ne poată arăta că ne-am cam înșelat sau că ne-am trădat singuri. Toată această conjuncție Soare-Luna-Juno, în careu cu Neptun, ne face să ne păcălim, să ne înșelăm, ne gândim la tot felul de scenarii. Ne face să le credem și să acționăm în concordanță cu ele.

Poți să începi să îi acuzi pe toți, mai ales dacă ai marcaj mutabil în astrogramă, de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Este important să stăm cu noi și să vedem mai mult ce simțim. 

Ai grijă să nu îți crezi propriile scenarii, care sunt destul de păcătoase în jurul datei de 18 iunie. Această Lună Nouă nu mai vrea să visăm la tot felul de povești. Să știm mai bine ce căutăm.

Vezi aici explicațiile complete, oferite de Astrologul Danielei Simulescu: 

Citește și: Luna Nouă în Gemeni, de pe 18 iunie. Recomandări în funcție de zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel